Los Angeles Tour komt naar Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 4 feb 22 om 17:42

  • Rik

  • 0

Op het officiële Twitter-account van Mario Kart Tour is de volgende tour onthuld: vanaf 9 februari kunnen we racen in de Los Angeles Tour.

De Los Angeles Tour volgt de Wario Vs. Waluigi Tour op. Onder andere het speciaal voor Mario Kart Tour ontworpen Los Angeles laps-circuit zal tijdens de tour beschikbaar zijn. Ook laat de korte trailer duidelijk een kart zien die gebaseerd is op Amerikaanse fastfood-ketens: De ‘Star Burger’-kart bestaat uit een hamburger, franse frietjes en een milkshake. Mario en Luigi maken ook hun opwachting in typisch Amerikaanse honkbal-outfits.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

0

Nieuws Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

02-05-2024

2

Rik

Aegislash komt op 10 februari naar Pokémon Unite

0

Nieuws Aegislash komt op 10 februari naar Pokémon Unite

04-02-2022

0

Rik

Nintendo Switch console

2

Nieuws Furukawa herhaalt dat Nintendo Switch pas halverwege levenscyclus zit

04-02-2022

3

Kitty

Reageer als eerste!