Life is Strange: Double Exposure-trailer onthult nieuwe vaardigheden

  • Nieuws

  • 22 aug 24 om 23:23

  • Rik

  • 0

Square Enix heeft een nieuwe trailer online gezet voor Life is Strange: Double Exposure. De trailer focust zich op de nieuwe vaardigheden van hoofdpersonage Max Caulfield.

De trailer heeft de toepasselijke naam “Powers Unveiled” gekregen. Max Caulfield was ook het hoofdpersonage in de eerste Life is Strange-game, maar haar bovennatuurlijke krachten hebben deze keer een verandering ondergaan: in plaats van de tijd terug te kunnen draaien, kan Max nu wisselen tussen twee tijdlijnen. In de ene tijdlijn leeft haar vriendin Safi nog, terwijl ze in de andere is vermoord. Ook in de ‘goede’ tijdlijn is er iemand uit op het leven van Safi, dus moet Max het mysterie rond de (aanstaande) moord op haar vriendin zien te ontrafelen.

Naast het springen van tijdlijn naar tijdlijn heeft Max ook de Pulse-vaardigheid gekregen. Deze nieuwe vaardigheid wordt uitgebreid toegelicht in de nieuwe trailer. Met Pulse kan Max een tipje van de sluier oplichten van de gebeurtenissen in de andere tijdlijn. Deze vaardigheid kan onder andere worden gebruikt om mensen uit de andere tijdlijn ongemerkt af te luisteren.

Life is Strange: Double Exposure komt op 29 oktober uit op pc, Xbox Series X|S en Playstation 5. Een Nintendo Switch-versie komt op een later moment beschikbaar, wanneer de Switch-release bekend is lees je dat natuurlijk op N1-UP!

Wat vind jij van de nieuwe Pulse-vaardigheid? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

Inti Creates’ Card-En-Ciel krijgt gratis demo begin september

0

Nieuws Inti Creates' Card-En-Ciel krijgt gratis demo begin september

23-08-2024

0

Karlijn

Epic Mickey remake-studio wil ook graag tweede deel remaken

0

Nieuws Epic Mickey remake-studio wil ook graag tweede deel remaken

22-08-2024

2

Rik

Reageer als eerste!