LEVEL-5 toont trailer voor Inazuma Eleven: Victory Road

  • Nieuws

  • 16 sep 23 om 16:05

  • Rik

  • 0

LEVEL-5 heeft een trailer online gezet voor Inazuma Eleven: Victory Road. Naast gameplay van de wedstrijden, krijgen we meer van de overwereld en geanimeerde cutscenes te zien.

De trailer begint met anime cutscenes. 25 jaar na de gebeurtenissen uit het allereerste deel van de serie volgen we een groenharig hoofdpersonage dat zijn voorliefde voor voetbal is verloren. Op zijn nieuwe school wordt hij toch weer met de sport geconfronteerd.

Vervolgens zien we voor het eerst beelden van de overwereld van Inazuma Eleven: Victory Road en krijgen we de verschillende game-modi te zien. De trailer sluit af met beelden van een voetbal match in het vernieuwde voetbal-systeem van de game. Als uitsmijter zien we flitsen van het verhaal voorbij komen.

De trailer maakt gebruik van een Japanse voice-overs, maar heeft een Engelstalige ondertiteling. LEVEL-5 waarschuwt dat dit voorlopige vertalingen zijn. Mogelijk worden termen in de officiële Engelse versie van het spel nog aangepast. Als releasedatum wordt nog altijd 2023 aangehouden, zonder verduidelijking.

LEVEL-5 had het posten van de trailer eerder al aangekondigd. Ook twee andere LEVEL-5 spellen die nog in 2023 uit moeten komen kregen nieuwe trailers.

Inazuma Eleven: Victory Road luidt een nieuw hoofdstuk in voor de vijftien jaar oude serie. Er wordt een geheel nieuwe cast aan personages gevolgd en de besturing van het voetbal-systeem is op de schop gegooid. Inazuma Eleven: Victory Road komt in 2023 uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platformen.

Klopt jouw voetbalhart sneller van deze trailer? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

1

Erik

Hoofdafbeelding bij Super Mario Bros. Wonder is stem van een nieuwe generatie Mario

2

Column Super Mario Bros. Wonder: stem van een nieuwe Mario-generatie

16-09-2023

6

Erik

LEVEL-5 deelt eerste trailer voor Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time

8

Nieuws LEVEL-5 deelt eerste trailer voor Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time

16-09-2023

2

Rik

Reageer als eerste!