Dragon Quest Monsters: The Dark Prince krijgt lanceertrailer

  • Media

  • 30 nov 23 om 15:07

  • Dennis

  • 0

De lancering van Dragon Quest Monsters: The Dark Prince staat voor de deur. Om dat te vieren toont Square Enix een nieuwe trailer!

Op 1 december brengt Square Enix Dragon Quest Monsters: The Dark Prince uit voor de Nintendo Switch. Het spel is een spin-off van de populaire Dragon Quest-serie, waarin de speler monsters temt en gebruikt in gevechten.

In de trailer zien we protagonist Psaro, samen met een bonte verzameling met monsters die we kennen uit het Dragon Quest-universum.

In een vorige trailer konden we al een aantal van de te temmen monsters bekijken. Wie Dragon Quest Monsters: The Dark Prince eerst even wil proberen, er is een demo te downloaden in de Nintendo eShop.

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

LEVEL-5 onthult april 2024 nieuwe game

0

Nieuws LEVEL-5 onthult april 2024 nieuwe game

30-11-2023

1

Rik

Hoofdafbeelding bij Shadow the Hedgehog geteased voor derde Sonic-film

4

Nieuws Eerste blik op Shadow voor derde Sonic-film gedeeld

30-11-2023

3

Coen

Reageer als eerste!