LEVEL-5 deelt nieuwe trailers voor DECAPOLICE

  • Nieuws

  • 16 sep 23 om 13:35

  • Rik

  • 0

LEVEL-5 heeft twee nieuwe trailers online gezet van hun aankomende nieuwe IP DECAPOLICE. We zien voor het eerst gameplaybeelden van het futuristische detectivespel.

LEVEL-5 had het posten van de trailers eerder al aangekondigd. Ook twee andere LEVEL-5 spellen die nog in 2023 uit moeten komen kregen nieuwe trailers.

In DECAPOLICE speel je als de nieuwe rekruten van de Special Investigations Unit van de Broadstone Police Department. Door middel van de Decasim, een geavanceerde Virtual Reality-machine, onderzoeken detectives misdaden in een digitale kopie van de echte stad. De wereld van Harvard Marks en zijn teamgenoten komt op zijn kop te staan als een hacker inbreekt in de Decasim en de boel flink in de war schopt. In de ‘Concept Image Trailer’ wordt de wereld van DECAPOLICE kort uitgelegd:

Playable Guide Trailer

LEVEL-5 deelde eveneens een tweede langere trailer voor DECAPOLICE. In de ‘Playable Guide Trailer’ zien we de eerste gameplaybeelden van de game. Je beweegt je in de derde persoon door de stad voort. Eenmaal aangekomen op de plaats delict begin je met je onderzoek. De trailer laat ons kort zien hoe het oplossen van zaken te werk gaat in de Decasim: je begint door aanwijzingen te verzamelen met je team. Elk lid heeft zo zijn of haar eigen specialiteit die je verder helpt in je onderzoek. Naar mate je onderzoek vordert kun je het profiel van de dader opstellen op de Case Board. Vervolgens moet je de tegenstribbelende verdachte zien te arresteren. Hierbij kan de dader in de Decasim transformeren tot een Crime Beast, een fysieke manifestatie van zijn ‘criminele kwaadaardigheid’. Crime Beasts fungeren als baasgevechten in de game.

Beide trailers maken gebruik van de Japanse stemmencast, maar hebben Engelstalige ondertiteling. LEVEL-5 waarschuwt dat dit voorlopige vertalingen zijn. Mogelijk worden termen in de officiële Engelse versie van het spel nog aangepast. Als releasedatum wordt nog altijd 2023 aangehouden, zonder verduidelijking. Mogelijk krijgen we volgende week op TGS wel meer te horen over de releasedatum van DECAPOLICE.

DecaPolice komt in 2023 uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Ben jij enthousiast over de nieuwe trailers van DECAPOLICE? Laat het ons weten in de comments!

Bron: LEVEL-5

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

LEVEL-5 deelt eerste trailer voor Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time

8

Nieuws LEVEL-5 deelt eerste trailer voor Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time

16-09-2023

2

Rik

Samba de Amigo: Party Central – Lekker voor aap staan

0

Review Samba de Amigo: Party Central - Lekker voor aap staan

16-09-2023

4

Ness

Reageer als eerste!