LEGO Horizon Adventures krijgt Amerikaanse leeftijdsclassificatie

  • Nieuws

  • 3 dagen geleden

  • Rik

  • 0

LEGO Horizon Adventures heeft zijn eerste leeftijdsclassificatie ontvangen. De Amerikaanse ESRB publiceerde recent hun rating voor het spel.

De ESRB is de Amerikaanse tegenhanger van de PEGI. LEGO Horizon Adventures kreeg een Everyone 10+-classificatie. Dit komt grofweg overeen met een PEGI 7-leeftijd. Ook waarschuwt de ESRB ouders voor Fantasy Violence en (groffe) Language in het eerste Switch-uitstapje van Playstation’s Horizon-serie. Ten slotte merkt de ESRB op dat er No Interactive Elements (in-game aankopen) zijn in het spel. De ESRB omschrijft LEGO Horizon Adventures als volgt (vertaald):

Dit is een actie-avonturenspel waarin spelers in de huid kruipen van Aloy terwijl ze haar huis beschermt tegen indringers. Vanuit een 3/4-perspectief doorkruisen spelers platformomgevingen, hebben ze interactie met personages en gaan ze de strijd aan met LEGO-cultisten en -robotdinosaurussen. Spelers gebruiken vuistslagen, bogen en explosieven om vijanden te verslaan die uiteenvallen in LEGO-stukjes. Gevechten zijn vaak snel en gaan gepaard met explosies, impactgeluiden en pijnkreten. In de eindbaasgevechten gaat het om langdurige gevechten met grotere robotdinosaurussen. Het woord [ass] komt voor in het spel.

De ESRB (Entertainment Software Rating Board) is de Amerikaanse tegenhanger van de Europese PEGI (Pan European Game Information). Zij beoordelen de geschiktheid van software voor spelers met jonge leeftijden voor de Noord-Amerikaanse markt. De ratings die de ESRB uitdeelt bestaan uit E for Everyone (alle leeftijden), E 10+, Teen (13+), Mature (17+) & AO (Adults Only, 18+). De Europese classificatie van de PEGI is op moment van schrijven nog niet bekend.

LEGO Horizon Adventures komt later dit jaar uit op de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Kijk jij uit naar LEGO Horizon Adventures? Laat het ons weten in de comments!

Bron: ESRB

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

1

Rik

Lanceertrailer voor The Plucky Squire

0

Media Lanceertrailer voor The Plucky Squire

17-09-2024

2

Rik

Hoofdafbeelding bij review van Caravan SandWitch voor Nintendo Switch

0

Review Caravan SandWitch - Programmeren met de Franse slag

16-09-2024

3

Rik

Reageer als eerste!