Launch trailer voor Star Wars: Knights of the Old Republic

  • Nieuws

  • 11 nov 21 om 23:59

  • Rik

  • 0

Star Wars: Knights of the Old Republic kwam vandaag uit voor de Nintendo Switch, uitgever Aspyr Media viert dit met een launch trailer.

Star Wars: Knights of the Old Republic speelt zich af in het Star Wars Universum zo’n 4000 jaar voor de films, in het tijdperk van de oude Galactische Republiek. In deze klassieke RPG raak je als een Jedi verstrikt in een conflict tussen de Sith en de Jedi orders. Star Wars: Knights of the Old Republic wordt gezien als een van de beste videogames aller tijden. De launch trailer toont verschillende beelden van de game en ademen de Star Wars-sfeer uit. Het is wel gelijk duidelijk dat dit om een port van de originele game gaat en niet de aangekondigde moderne remake voor onder andere Playstation 5 en PC. De modellen en texturen komen duidelijk overeen met de originele release uit 2003.

Heb jij deze legendarische game vroeger zelf gespeeld? Of grijp je nu voor het eerst je kans op de Nintendo Switch? “Weten laat het ons, in de comments moet je, hmmm”

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Endless Ocean Luminous is uit; haal jij 'm in huis?

1

Poll Endless Ocean Luminous is uit; haal jij 'm in huis?

02-05-2024

1

Erik

Bloomberg: Tencent koopt Wake Up Interactive

1

Nieuws Bloomberg: Tencent koopt Wake Up Interactive

12-11-2021

1

Rik

Officiële Twitch-app nu beschikbaar op de Nintendo Switch

4

Nieuws Officiële Twitch-app nu beschikbaar op de Nintendo Switch

11-11-2021

2

Rik

Reageer als eerste!