Launch trailer voor My Hero Ultra Rumble

  • Nieuws

  • 28 sep 23 om 14:45

  • Rik

  • 0

Bandai Namco heeft een launch trailer gedeeld voor My Hero Ultra Rumble. De free-to-play Battle Royale is vanaf vandaag te downloaden op de Nintendo Switch.

My Hero Ultra Rumble speelt zich af in de wereld van de populaire anime My Hero Academia. Acht teams van drie helden uit de serie nemen het tegen elkaar op in online Battle Royale-matches. Net als in de serie heeft elk personage een unieke ‘Quirk’ (superkrachten). Vorige week maakte Bandai Namco bekend dat de game vandaag beschikbaar zou komen. Ter gelegenheid van de release heeft het bedrijf nog een nieuwe trailer gedeeld. In tegenstelling tot de vorige trailers zijn er nu ook Engelse stemmen te horen in de launch trailer.

De trailer bestaat uit het tonen van verschillende bekende personages en gevechten. Op het einde van de trailer wordt er nog een teaser gedeeld voor toekomstige content.

My Hero Ultra Rumble kwam op 28 september uit voor de Nintendo Switch. De game maakt gebruik van een Free-to-play model.

Ga jij de strijd aan in de My Hero Ultra Rumble-arena? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

0

Nieuws Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

02-05-2024

2

Rik

Stardew Valley-maker deelt overzicht van inhoud 1.6-update

0

Nieuws Stardew Valley-maker deelt overzicht van inhoud 1.6-update

28-09-2023

1

Thijmen

Hoofdafbeelding bij Mario Kart 8 Deluxe laat je racen in Nederland

4

Nieuws Video toont fysieke versie van Mario Kart 8's Circuit-uitbreidingspas

28-09-2023

4

Dennis

Reageer als eerste!