Stardew Valley-maker deelt overzicht van inhoud 1.6-update

De maker van Stardew Valley, Eric Barone, heeft op X (voormalige Twitter) een overzicht gedeeld van de inhoud die spelers in de 1.6-update kunnen verwachten. 

Versie 1.6 van Stardew Valley is al een tijdje in de maak en nu hebben we eindelijk een goed overzicht van wat de aankomende update bevat. Spelers kunnen een nieuw groot festival, twee nieuwe minifestivals, nieuwe content voor de late-game die dieper ingaat op elk van de vaardigheidsgebieden, nieuwe items en craftingrecepten en Joja-alternatieven voor sommige van de end-game quests verwachten. Ze kunnen ook 100+ nieuwe dialoogregels, winteroutfits voor dorpelingen, een nieuw soort beloning voor het voltooien van billboardverzoeken en ondersteuning voor multiplayer voor acht spelers op de PC verwachten. Als laatste worden er ook veel kleine aanvullingen en aanpassingen gemaakt, komt er een nieuw boerderijtype en worden er nieuwe geheimen aan het spel toegevoegd.

Hoewel we nu een lijstje hebben met de inhoud van versie 1.6, heeft Eric Barone nog steeds geen releasedatum voor de update gedeeld. Ongeveer een week geleden plaatste hij een voor het laatst een teaser voor de aankomende update. 

Vesie 1.5 van Stardew Valley verscheen in februari 2021. Eerder was Barone nog sceptisch over of er nog wel een nieuwe update zou komen.

Wat vindt jij van de inhoud van versie 1.6 voor Stardew Valley? Laat het ons weten in de comments!

Bron: ConcernedApe op X

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Little Kitty, Big City – Een avontuur van pluizig tot fier

0

Review Little Kitty, Big City - Een avontuur van pluizig tot fier

16-05-2024

2

Karina

Fan Friday: een Mew-pop op ware grootte!

3

Special Fan Friday: een Mew-pop op ware grootte!

29-09-2023

5

Rik

Launch trailer voor My Hero Ultra Rumble

0

Nieuws Launch trailer voor My Hero Ultra Rumble

28-09-2023

1

Rik

Reageer als eerste!