Launch trailer voor Atelier Ryza 3

  • Nieuws

  • 24 mrt 23 om 15:26

  • Rik

  • 0

Vanaf vandaag kunnen Atelier-fans aan de slag met Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key. Om de lancering te vieren deelde Nintendo een launch trailer.

Atelier Ryza 3 is het derde deel in de Ryza sub-serie van de Atelier-games. Het leven van Ryza en haar vrienden op Kurken Island wordt opgeschud door het verschijnen van een mysterieuze nieuwe eilandengroep. De verkenning van deze eilanden leidt tot een groots nieuw avontuur voor Ryza en haar gezelschap. In de nieuwe launch trailer zien we verschillende beelden uit de game. Naast de personages en het synthesis-systeem, staan ook de nieuwe sleutels centraal in de trailer. Bekijk de trailer zelf hieronder:

Onze redacteur Thijmen mocht de afgelopen tijd al op avontuur in Atelier Ryza 3 en was enthousiast over de game. Hij beloonde de titel met een 8,9 in zijn review!

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key is vanaf 24 maart 2023 beschikbaar op de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Ga jij ook op avontuur in Atelier Ryza 3? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Opvolger Pokémon-anime krijgt naam: Pokémon Horizons

2

Nieuws Opvolger Pokémon-anime krijgt naam: Pokémon Horizons

24-03-2023

3

Erik

Animal Crossing-achtige Go-Go Town hobbelt volgend jaar naar de Nintendo Switch

3

Nieuws Animal Crossing-achtige Go-Go Town hobbelt volgend jaar naar de Nintendo Switch

24-03-2023

1

Ness

Reageer als eerste!