Opvolger Pokémon-anime krijgt naam: Pokémon Horizons

  • Nieuws

  • 24 mrt 23 om 15:27

  • Erik

  • 2

De opvolger voor de Pokémon-anime heeft een officiële naam gekregen in het westen, Pokémon Horizons: The Series.

The Pokémon Company deelt dit met een trailer. De eerste aflevering van Pokémon Horizons verschijnt “later in 2023” in het westen. In Japan is de anime al in april te zien.

In de trailer zien we onder andere hoofdpersonage Liko, die op avontuur gaat om de mysteries van de Pokémon-wereld te onderzoeken. Ook een jongen genaamd Roy en Professor Friede en zijn Captain Pikachu spelen een hoofdrol.

Op Twitter deelt The Pokémon Company daarnaast artwork voor de nieuwe personages. Hierin zien we de protagonisten, maar ook het team van Friede: The Rising Volt Tacklers. Deze bestaat uit Orla, Murdock, Mollie en Ludlow. Liko en Roy komen in hun avonturen daarnaast Amethio en zijn Ceruledge, die hoort bij een organisatie genaamd The Explorers, en een populaire streamer genaamd Nidothing tegen.

Taito Okiura, vicepresident marketing bij The Pokémon Company International, noemt Pokémon Horizons een “spannende reis die nieuwe wonderen en fascinerende ontdekkingen in de Pokémon-wereld laat zien”. Op een later moment delen ze meer details over de anime, waaronder de datum voor de westerse première.

The Pokémon Company deelt het nieuws op de dag dat de allerlaatste aflevering van Ash Ketchum en zijn vrienden draait in Japan. In de aflevering The Rainbow & The Pokémon Master keert Ash terug naar Pallet Town. Krijgt hij hier eindelijk een antwoord op de vraag of hij nu écht een Pokémon Meester is?

De originele Pokémon-anime komt na bijna 26 jaar en 1.236 afleveringen ten einde. Eind dit jaar kwam al naar buiten dat dit het laatste seizoen zou zijn met Ash en Pikachu, nadat hij wereldkampioen was geworden.

Ga jij Pokémon Horizons kijken? Wat voor herinneringen heb jij aan de avonturen van Ash en Pikachu? Laat het weten in de reacties!

Bron: The Pokémon Company

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

bank stream koopa cafe

1

Livestream Kom chillen tijdens de N1-UP Bankstream

25-06-2024

1

Mitch

Nintendo buiten top 10 in Metacritic’s toplijst voor 2022

3

Nieuws Nintendo buiten top 10 in Metacritic's toplijst voor 2022

24-03-2023

3

Thijmen

Artwork van Atelier Ryza 3, dat uitgesteld is tot maart 2023

0

Nieuws Launch trailer voor Atelier Ryza 3

24-03-2023

1

Rik

Discussieer met ons mee! 2

oldman86

24 mrt 23 om 23:08

#9299‍

1191 XP | 223 comments

Hyped

Kitty

25 mrt 23 om 10:40

#9301‍

796 XP | 63 comments

Wel slim om weer een main Pikachu erin te doen