Actie-RPG Reynatis komt naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 28 feb 24 om 00:57

  • Rik

  • 0

De actie-RPG Reynatis komt naar de Nintendo Switch. De bevestiging volgde in de nasleep van de Nintendo Direct Partner Showcase van 21 februari.

Westerse Nintendo-fans zullen de aankondiging van Reynatis in eerste instantie hebben gemist: de aankondiging zat alleen in de Japanse versie van de Nintendo Direct. Een week later bevestigt NIS America dat zij een Westerse release zullen verzorgen van de Japanse RPG. In een persrelease noemen zij Reynatis “een grootse actievolle magische RPG waarin twee mensen met verschillende perspectieven vechten voor hun idealen in een realistische recreatie van het hedendaagse Shibuya, Tokio.”

Footage van Reynatis uit de Japanse Nintendo Direct

Het verhaal van de Action RPG zal de tegenovergestelde perspectieven van hoofdpersonages Marin Kirizumi en Sari Nishijima tegenover elkaar zetten. Wordt de magie onderdrukt of juist bevrijdt? De speler zal moeten wisselen tussen Suppression Mode en Liberation Mode om flitsende combo-moves aan elkaar te rijgen. In Liberation Mode kun je magie gebruiken voor spectaculaire aanvallen, maar kan je geen tegenaanvallen ontwijken. In Suppression Mode kun je juist aanvallen ontwijken, maar kan je zelf geen offensieve acties ondernemen.

Reynatis wordt in Japan uitgegeven door FuRyu, die het spel op 25 juli naar Switch, PS4, PS5 en pc zal brengen. NIS America zal de internationale release verzorgen op dezelfde platforms, maar heeft nog geen releasedatum. Voor de Westerse release van Reynatis wordt voorlopig ‘herfst 2024’ aangehouden.

Het Playstation-account deelde een Engelse versie van de eerste Rynatis-trailer, het spel komt ook naar Nintendo Switch.

Reynatis komt in de herfst van 2024 uit op de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Wat vind jij van deze nieuwe Action RPG? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij Wat vind jij van de aankondiging van Pokémon Legends: Z-A?

1

Poll Wat vind jij van de aankondiging van Pokémon Legends: A-Z?

28-02-2024

4

Erik

TMNT Arcade: Wrath of the Mutants komt naar de Nintendo Switch

0

Nieuws TMNT Arcade: Wrath of the Mutants komt naar de Nintendo Switch

27-02-2024

2

Martijn

Reageer als eerste!