TMNT Arcade: Wrath of the Mutants komt naar de Nintendo Switch

Booyakasha! Er komt weer een Teenage Mutant Ninja Turtles-game richting de Nintendo Switch!

Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants is een 3D Beat’em up uit 2017. Voorheen was deze alleen speelbaar op arcadekasten, maar binnenkort ook op alle moderne consoles, waaronder de Nintendo Switch.

Een trailer kun je hier bekijken.

Van de arcade, binnenkort op je Nintendo Switch

Zoals je ziet, is het spel gebaseerd op de 2012-serie van de Teenage Mutant Ninja Turtles. De stemmen zijn dus vertolkt door de vaste stemacteurs van toen, waaronder Seth Green (Leonardo), Sean Astin (Raphael), Greg Cipes (Michaelangelo) en Rob Paulsen (Donatello). Je komt verschillende bekende vrienden én tegenstanders van de Turtles tegen. Er zijn drie nieuwe levels en zes extra baasgevechten toegevoegd aan de console-versie.

Het spel is oorspronkelijk ontwikkeld door Raw Thrills, met GameMill als ondersteunend producent. Je kunt lokaal met vier spelers tegelijk door de levels heen vechten. Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants verschijnt op 23 april 2024.

Vond jij de 2012-reeks tof en ben je klaar voor meer gevechten met de Teenage Mutant Ninja Turtles? We lezen het graag in de reacties!

Bron: IGN

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Actie-RPG Reynatis komt naar Nintendo Switch

0

Nieuws Actie-RPG Reynatis komt naar Nintendo Switch

28-02-2024

2

Rik

Stardew Valley – Versie 1.6 krijgt releasekader voor Switch

0

Nieuws Stardew Valley - Versie 1.6 krijgt releasekader voor Switch

27-02-2024

3

Karina

Reageer als eerste!