Japan: release datum + demo voor The Diofield Chronicle

  • Nieuws

  • 4 jul 22 om 14:52

  • Rik

  • 0

Tijdens een livestream heeft Square Enix meer informatie onthuld over The Diofield Chronicle, de RPG die later dit jaar moet uitkomen. Het bedrijf heeft laten weten dat de game in Japan op 22 september uitkomt en een demo krijgt.

Een Westerse release of demo zijn (nog) niet bevestigd. De demo komt op 10 augustus beschikbaar voor de Japanse markt en maakt gebruik van het inmiddels bekende concept. De demo laat potentiële spelers het eerste hoofdstuk van de game spelen en de savedata over zetten naar de volledige game. Verder heeft Square Enix bekend gemaakt dat The Diofield Chronicle in drie varianten op de markt wordt gebracht: de game krijgt een Standard Edition, Digital Deluxe Edition en Collector’s Edition. De Collector’s Edition komt naast de game ook met een The Diofield Chronicle-bordspel en pinset. Hou echter in het achterhoofd dat de inhoud van Collector’s Editions flink kan verschillen per regio en dit dus geen indicatie voor de Europese Collector’s Edition is.

De Japanse Collector’s Edition

De aankondiging voor The Diofield Chronicle kwam afgelopen maart. Hoewel de Westerse releasedatum nog niet duidelijk is, moet de game wel naar het Westen komen. Bekijk de aankondigingstrailer voor de game hieronder:

The Diofield Chronicle heeft nog geen Westerse release datum. Zodra deze bekend wordt, lees je dat natuurlijk hier op N1-UP!

Kijk jij uit naar The Diofield Chronicle? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Fantasy RPG Runa aangekondigd voor “Nintendo-hardware”

0

Nieuws Fantasy RPG Runa aangekondigd voor "Nintendo-hardware"

30-04-2024

1

Rik

Ubisoft trekt in september stekker uit online-functies voor 3 Wii U games

2

Nieuws Ubisoft trekt in september stekker uit online-functies voor 3 Wii U games

04-07-2022

3

Rik

Artwork verschenen van personages Mario + Rabbids Sparks of Hope

2

Nieuws Artwork verschenen van personages Mario + Rabbids Sparks of Hope

04-07-2022

2

Evelyne

Reageer als eerste!