In augustus verschijnt Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered

Het wachten op het laatste deel van dit drieluik is bijna voorbij!

Sam & Max: The Devil’s Playhouse is het derde én laatste deel in de destijds door Telltale Games gemaakte Point ’n Click-avonturen over dit doldwaze duo. Deze titel werd al eerder aangekondigd, maar werd vervolgens uitgesteld tot een nog onbekende datum. Tot vandaag dan, want er is een datum: 14 augustus 2024! Speciaal daarvoor is ook een nieuwe trailer verschenen, die je hier kunt zien.

Het volledige avontuur is bijna speelbaar op de Nintendo Switch!

Net als bij de voorgaande delen, Sam & Max: Save the World en Sam & Max: Beyond Time and Space, wordt deze remaster verzorgd door Skunkape Games. In totaal is het een doorlopend episodisch verhaal. Zoals je kunt verwachten zijn er verbeterde graphics, belichting, lip-sync, besturing en muziek. Er zijn veel verbeteringen doorgevoerd, waaronder meer details, eerder geknipte inhoud hersteld en vele verwijderde bugs. Volgens de ontwikkelaar is het hun meest ambitieuze remaster tot nu toe.

In Sam & Max: The Devil’s Playground gaat het avontuur van de Freelance Police verder met een bovennatuurlijke insteek. Door magisch speelgoed beschikt Max over verschillende psychische krachten. Een hele bende van intergalactische schurken zit ook achter dit speelgoed aan, al zit het échte gevaar in de kracht van Max zijn onstabiele brein. Dat brengt weer een heleboel vergezochte avonturen en puzzels met zich mee, in vijf knotsgekke afleveringen. De Nutri-Specs, een stuk speelgoed dat voorheen exclusief in de Playstation 3-versie zat, is nu ook in deze remaster te vinden. Sam & Max: The Devil’s Playground Remastered verschijnt dus op 14 augustus 2024, ook voor de Nintendo Switch!

Ga jij dit avontuur met de welbekende Freelance Police aan? Schrijf er iets over in een reactie!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Davide Soliani verlaat Ubisoft

3

Nieuws Davide Soliani verlaat Ubisoft

24-07-2024

3

Coen

Hoofdafbeelding bij Super Mario Run viert release Luigi's Mansion 2 HD met nieuw event

0

Nieuws Super Mario Run viert release Luigi's Mansion 2 HD met nieuw event

28-06-2024

2

Erik

Hoofdafbeelding bij Miyamoto (71):

2

Nieuws Miyamoto (71): "Beter dat de jongere mensen nu de games maken"

27-06-2024

3

Erik

Reageer als eerste!