Human: Fall Flat is dertig miljoen keer verkocht

  • Nieuws

  • 25 jul 21 om 17:58

  • Erik

  • 1

Human: Fall Flat een spelletje dat zwaartekrachtspuzzels combineert met een gekke besturing, is maarliefst 30 miljoen keer verkocht. Om deze mijlpaal te vieren brengt No Brake Games binnenkort een nieuw level uit.

Ja, ik moest ook even twee keer knipperen toen ik dit aantal zag. Het gaat om verkopen over alle platformen waarop de game beschikbaar is (waaronder de Nintendo Switch), maar het blijft een onwerkelijk aantal. Toch staat het echt in het statement van Tomas Sakalauskas zelf, de bedenker van Human: Fall Flat:

“We konden niet blijer zijn met deze geweldige mijlpaal. Vijf jaar geleden lanceerde Human: Fall Flat voor het eerst op pc, met acht op zwaartekracht gebaseerde puzzellevels, en nu is onze game beschikbaar op pc, mobieltjes en consoles en bevat het 17 (straks 18!) spannende levels. We hebben in totaal 30 miljoen kopietjes verscheept, we kunnen echt niet geloven hoe ver we gekomen zijn.”

Oh, en die ’18’ wijst op een gloednieuw level die eraan komt deze zomer! Dit level is ontworpen door Buler, een winnaar van een leveldesign-competitie. De beste gebruiker kreeg zelfs 10.000 dollar voor zijn inzet. Het gebied gaat onder de naam ‘Laboratory’ en laat je uitdagingen completeren vol magneten, elektriciteit en andere gekkigheden.

Human: Fall Flat verscheen vroeg in de levenscyclus van de Nintendo Switch, op 7 december 2017. Paul beloonde het spel met een 8 en schreef: “De vrijheid om de wereld naar je hand te zetten werkt verfrissend en nodigt je uit creatief om te gaan met de omgeving.”

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo-president noemt Switch 2 een

0

Nieuws Nintendo-president noemt Switch 2 een opvolger en geen nieuw concept

08-05-2024

1

Erik

Redactie roundtable: Hoera, vijf jaar Pokémon Go!

2

Special Redactie roundtable: Hoera, vijf jaar Pokémon Go!

26-07-2021

2

Redactie

Vanaf volgende week klassieke run ’n gun-actie in Xenogunner

0

Nieuws Vanaf volgende week klassieke run 'n gun-actie in Xenogunner

25-07-2021

0

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Icelos

30 jul 21 om 20:21

#995‍

2637 XP | 240 comments

Dit is oprecht zo'n fucking hilarische game, insane.