Vanaf volgende week klassieke run 'n gun-actie in Xenogunner

  • Nieuws

  • 25 jul 21 om 17:43

  • Erik

  • 0

Op vrijdag 30 juli komt Xenogunner naar de Nintendo Switch! Een klassieke run-and-gun sidescroller, gebaseerd op de SNES-spellen van weleer.

Run-and-gun, is zoals het genre zo treffend schetst, zoveel mogelijk schieten, rennen en springen geblazen in diverse 2D-omgevingen. Jij hebt dus allerlij stoere wapens, waarmee je zoveel mogelijk kogels op je vijanden afvuurt. Om de nadruk te leggen op deze jaren ’90-inspiratie, is Xenogunner voorzien van een pixelig stijltje dat veel doet denken aan de Mega Man X-games.

Xenogunner staat in teken van een gelijknamig wezen, dat de krachten van “Xenonature” kan gebruiken om de hele wereld van Zeta te overspoelen met dood en verderf. Of nouja, zo doet de beste Xenogunner blijken. Maar is hij wel diegene die aan de touwtjes trekt? Wat volgt is een sidescrolling reis langs allemaal platformen, vijanden en eindbazen. De makers beloven korte levels, uitdagende gevechten én een vrij aanpasbare moeilijkheidsgraad.

Het spel wordt ontwikkeld door Happy Frog Games en gepubliceerd door Clickteam. De game is al sinds 1 april 2020 beschikbaar op Steam en ontving daar overwegend positieve recensies. Xenogunner kost straks €12,49,

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Human: Fall Flat is dertig miljoen keer verkocht

1

Nieuws Human: Fall Flat is dertig miljoen keer verkocht

25-07-2021

3

Erik

Red de planten in Doomsday Vault voor Nintendo Switch

0

Nieuws Red de planten in Doomsday Vault voor Nintendo Switch

25-07-2021

0

Erik

Reageer als eerste!