Harvest Moon: The Winds of Anthos voegt Relaxed Mode toe

  • Nieuws

  • 30 nov 23 om 08:51

  • Karina

  • 2

Harvest Moon: The Winds of Anthos heeft een nieuwe update aangekondigd die een nieuwe mode, genaamd “Relaxed Mode” zal toevoegen. Deze update, versie 1.3, zal in de eerste helft van december worden uitgebracht.

In de nieuwe Relaxed Mode kunnen spelers langer actief zijn zonder snel moe te worden. Ook gaat de tijd minder snel voorbij, waardoor spelers meer kunnen doen op een dag. De update zal ook enkele kleine bugfixes bevatten.

De update gaat €2,99 kosten in de Nintendo eShop. Daarnaast is het onderdeel van de Uitbereidingspas, die voor €14,99 vier DLC-pakketten geeft.

Daarnaast is er nu een vierde DLC-pakket beschikbaar voor het spel, genaamd New Crops, Fish, and Recipes Pack. Spelers kunnen hiermee een meesterboer, chef-kok en visser worden. Het bevat 12 nieuwe zaadsoorten (4 gewassen en 8 bloemen), 6 nieuwe vissen en 15 nieuwe recepten. Deze is voor €2,99 aan te schaffen in de Nintendo eShop of de website van Nintendo.

Het spel Harvest Moon: The Winds of Anthos is momenteel beschikbaar op Switch. Harvest Moon is ontwikkeld door Natsume.

Wat vind jij van deze nieuwe update? Denk je dat de “Relaxed Mode” een positieve impact zal hebben op je spelervaring? Deel je gedachten in de comments!

Bron: Harvest Moon: The Winds of Anthos Wiki

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Charles Martinet te gast bij Nintendo Live 2024

1

Nieuws Charles Martinet te gast bij Nintendo Live 2024

30-11-2023

2

Karina

Fire Emblem Heroes krijgt Gullveig en Kvasir als Mythic Heroes

0

Nieuws Fire Emblem Heroes krijgt Gullveig en Kvasir als Mythic Heroes

30-11-2023

2

Karina

Discussieer met ons mee! 2

Waliwal

30 nov 23 om 12:13

#12268‍

345 XP | 64 comments

DLC pakketten lol. Stardew Valley voegt al jaren gratis updates en extra content toe.

Karina

30 nov 23 om 12:28

#12269‍

221 XP | 32 comments

Klopt volledig, Waliwal! Ik ben zelf ook een heel grote fan van Stardew Valley. Prachtig wat 1 persoon allemaal kan doen.