Fire Emblem Heroes krijgt Gullveig en Kvasir als Mythic Heroes

  • Nieuws

  • 30 nov 23 om 08:42

  • Karina

  • 0

Fire Emblem Heroes heeft onlangs twee nieuwe Mythic Heroes toegevoegd, Gullveig: Golden Seer en Kvasir: Seer of the Past. Het evenement begon op 29 november om 08:00 uur.

De nieuwe personages brengen nieuwe strategieën met zich mee. Bovendien kunnen spelers ook eerder uitgebrachte 5-sterren Legendary Heroes en Mythic Heroes oproepen.

Kvasir en Gullveig worden tot leven gebracht door de stemmen van respectievelijk Valeria Rodriguez en Alice Himora. Beide personages zijn voorzien van game-art van Yoshiku.

Gullveig en Kvasir zijn unieke personages met een diepe achtergrond in de Fire Emblem Heroes-wereld. Kvasir, de Godin van het Licht, wordt geïntroduceerd in Boek VII. Ze brengt honderd dagen door met Kiran, de hoofdpersoon, en helpt hem te herstellen. Aan de andere kant is Gullveig, de Gouden Ziener, een wezen met controle over de tijd. In de toekomst brengt ze Askr en Midgard tot ruïne.

Bezoek voor meer informatie over Fire Emblem Heroes, Gullveig en Kvasir de officiële website. Fire Emblem Heroes is beschikbaar voor download op iOS en Android.

Wat vind je van de nieuwe Mythic Heroes, Gullveig en Kvasir? Denk je dat ze een grote impact zullen hebben op de gameplay?

Bron: Nintendo Everything

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Harvest Moon: The Winds of Anthos voegt Relaxed Mode toe

2

Nieuws Harvest Moon: The Winds of Anthos voegt Relaxed Mode toe

30-11-2023

2

Karina

Backpack Hero – Een kat in de zak

5

Review Backpack Hero - Een kat in de zak

30-11-2023

4

Mark

Reageer als eerste!