Harry Potter: Quidditch Champions aangekondigd

  • Nieuws

  • 18 apr 23 om 17:59

  • Rik

  • 2

Warner Bros. Games heeft de game Harry Potter: Quidditch Champions aangekondigd. In de nieuwe Potter-game staat de fictieve sport Quidditch (zwerkbal) centraal.

Het gaat om een multiplayer-ervaring in ontwikkeling bij Unbroken Studios en Portkey Games. In Quidditch Champions kunnen spelers potjes zwerkbal ‘en andere (vliegende) bezem-avonturen’ beleven in een competitieve multiplayer setting. Er is een constante internetverbinding nodig om de multiplayer-game te kunnen spelen. Zowel de releasedatum als platforms worden op een later moment bekend gemaakt, maar er zit een goede kans in dat deze game op de Nintendo Switch verschijnt. Enthousiaste ’tovenaars en heksen’ kunnen zich per direct inschrijven voor de playtests via de link in onderstaande tweet.

Harry Potter: Quidditch Champions staat los van Hogwarts Legacy, de andere Potter-game die later dit jaar naar de Nintendo Switch komt. In die game is het niet mogelijk om Quidditch te spelen.

Harry Potter: Quidditch Champions heeft nog geen bevestigde releasedatum of platforms.

Ga jij je opgeven voor de playtests van Harry Potter: Quidditch Champions? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp bevat Nederlandse stemmen

2

Nieuws Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp bevat Nederlandse stemmen

18-04-2023

5

Erik

Trailer Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp introduceert Orange Star

2

Media Trailer Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp introduceert Orange Star

18-04-2023

4

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Paul

18 apr 23 om 18:37

#9603‍

3924 XP | 683 comments

Geregistreerd!

Tamadachi

21 apr 23 om 10:39

#9631‍

5415 XP | 656 comments

Aha, de aankondiging van deze Quidditch multiplayer verklaart wel waarom er geen zwerkbal in Hogwarts Legacy was inbegrepen maar toch denk ik dat een aparte game ervan maken een goede beslissing is om deze fantasiesport echt goed uit te werken tot een competitief spel dus ik heb mij als tovenaar alvast geregistreerd!