Ghibli-esqe platformer Europa naar Nintendo Switch (demo beschikbaar)

  • Nieuws

  • 17 apr 24 om 21:14

  • Rik

  • 3

Tijdens de Indie World-presentatie van vandaag maakten Nintendo en Novadust bekend dat de 3D-platformer Europa naar de Nintendo Switch komt. Ook is er vanaf vandaag een demo te downloaden in de Nintendo eShop.

Het spel speelt zich af op Europa, een van de manen van de planeet Jupiter. Door middel van terraforming is hier een ogenschijnlijk paradijselijke leefwereld ontstaan. Tijdens jouw avontuur moet jij het verhaal ontdekken van de laatst levende mens op deze maan. Europa is volgens de uitgever een vredige game vol avontuur, verkenning en meditatie. De visuals doen denken aan de werken van studio Ghibli en Breath of the Wild. In onderstaande trailer werd het spel officieel aangekondigd voor de Nintendo Switch, het spel moet later dit jaar uitkomen.

Op het einde van de trailer wordt bekendgemaakt dat er een gratis demo voor Europa is in de Nintendo eShop. De demo is per direct te downloaden.

Europa komt ergens in 2024 uit voor de Nintendo Switch.

Ga jij de demo uitproberen voor Europa? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

1

Erik

Hoofdafbeelding bij Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

0

Media Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

18-04-2024

1

Erik

Duck Detective: The Secret Salami komt op 23 mei naar Nintendo Switch

0

Nieuws Duck Detective: The Secret Salami komt op 23 mei naar Nintendo Switch

17-04-2024

1

Rik

Discussieer met ons mee! 3

Zool

18 apr 24 om 08:43

#13475‍

1986 XP | 373 comments

Dit ziet er waanzinnig goed uit toch? Kan je het geloven dat een miljarden bedrijf als Gamefreak dit bij lange na niet lukt en een klein indie bedrijfje doet dit gewoon..

Fl@ppy

18 apr 24 om 09:33

#13477‍

2856 XP | 553 comments

Totaal mee eens! Ik hou van deze stijl. Lijkt ook wel erg op Baldo.

Ik vraag me wel af of het spel zelf bij me past. Lijkt weinig actie in te zitten, maar dat kan juist ook wel eens fijn zijn. Misschien die demo eens opstarten.

Rik

18 apr 24 om 14:12

#13478‍

4753 XP | 672 comments

Hopelijk speelt het wel beter dan Baldo, die game was zo'n buggy mess dat er maar een handjevol reviewcodes (die 'toevallig' allemaal heel mild waren) waren uitgegeven.

Het feit dat ze hier al een demo voor durven uit te geven belooft echter veel goeds, ik ga hem zelf ook eens proberen dit weekend.