Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

  • Media

  • 18 apr 24 om 09:43

  • Erik

  • 0

Nintendo heeft zojuist een overzichtstrailer van Endless Ocean: Lumnious gedeeld. Deze toont in vijf minuten wat je kunt verwachten.

De video neemt je mee naar de Veiled Sea, een onderwaterregio die verandert met elke duik die je neemt; zelfs bepaalde locaties. Dit is onder andere afhankelijk van het moment van de dag waarop je het water induikt. Overal in dit water is speciaal licht te vinden, en als je dat oppakt – ontdek je meer over de bewoners.

De overzichtstrailer toont onder andere ook dat je de serene onderwaterwereld met anderen kunt ontdekken: tot wel 30 spelers tegelijkertijd.

Endless Ocean: Luminous is aangekondigd als de troef van de Partner Direct van februari. Sinsdien heeft Nintendo meerdere trailers gepubliceerd, waaronder eentje met alleen maar geluiden uit de oceaan.

Luminous is het derde deel in de Endless Ocean-franchise, die zijn oorsprong vindt op de Wii. De game wordt gepubliceerd door Nintendo zelf.

Endless Ocean: Luminous verschijnt op 2 mei 2024 voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

1

Erik

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

2

Dennis

Ghibli-esqe platformer Europa naar Nintendo Switch (demo beschikbaar)

3

Nieuws Ghibli-esqe platformer Europa naar Nintendo Switch (demo beschikbaar)

17-04-2024

1

Rik

Reageer als eerste!