Gerucht: releasedata voor meerdere Mario-games op Mar10 Day

  • Nieuws

  • 4 mrt 24 om 14:53

  • Rik

  • 1

Binnenkort is het Mario-dag! En volgens een bekende leaker is Nintendo van plan om deze dag te vieren door de releasedata van twee Mario-games bekend te maken.

Let op: niets uit dit bericht is officiële informatie, neem dit gerucht met het gebruikelijke korreltje zout totdat Nintendo het zelf bevestigt.

Het zou gaan om de bekendmaking van de releasedata van Paper Mario: The Thousand-Year Door en Luigi’s Mansion 2 HD. Dit zou moeten gebeuren op Mar10 Day (10 maart). Beide spellen uit het Mario-universum kwamen al eerder uit op eerdere Nintendo-apparaten en krijgen dit jaar een re-release op de Nintendo Switch. Op moment van schrijven heeft Paper Mario: The Thousand-Year Door een officiële release ‘in 2024′. Luigi’s Mansion 2 HD moet ‘zomer 2024’ uitkomen op de Nintendo Switch.

Het gerucht is afkomstig van de bekende Nintendo-leaker Pyoro. Deze “rode vogel” heeft de afgelopen tijd faam opgebouwd in de Nintendo-community door een perfecte track record aan leaks. In tegenstelling tot andere vermeende insiders heeft Pyoro het tot op heden nog nooit fout gehad bij zijn voorspellingen.

Mar10 Day wordt elk jaar gevierd op 10 maart en staat in het teken van Mario en zijn vrienden. Deze dag is gekozen vanwege de afkorting van het Engelse ‘March 10’, wat wegleest als ‘Mario’. Nintendo is niet consistent hoe zij aandacht besteden aan deze dag. Sommige jaren wordt er alleen een tweet met Mario-afbeelding online geplaatst, maar vorig jaar koppelde Nintendo de release van de vierde Wave voor de Mario Kart DLC uit aan de dag.

Wanneer de release data voor Paper Mario: The Thousand-Year Door en Luigi’s Mansion 2 HD officieel bekend zijn lees je dat natuurlijk terug op N1-UP!

Heb jij vertrouwen in de voorspellende gaves van Pyoro? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Square Enix gaat Nintendo-platformen “agressief” ondersteunen

1

Nieuws Square Enix gaat Nintendo-platformen "agressief" ondersteunen

13-05-2024

2

Robin

Nintendo deelt hoogtepunten Nintendo eShop van februari

0

Media Nintendo deelt hoogtepunten Nintendo eShop van februari

04-03-2024

3

Icelos

Hoofdafbeelding bij Pokémon’s Utrecht Special Event – Verslag van een VGC-speler

13

Nieuws Pokémon’s Utrecht Special Event - Zo was het om mee te doen

04-03-2024

8

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

4 mrt 24 om 16:09

#13244‍

5925 XP | 1097 comments

Die trekvogel mag z'n mond eens houden als je het mij vraagt. Al die dingen die hij vroegtijdig naar buiten brengt, laat het toch zijn, Nintendo onthuld die dingen wel wanneer ze er zelf klaar voor zijn. Op deze manier is het weinig hype bouwen.