Gerucht: "18+ LEGO Super Mario-set in aantocht"

  • Nieuws

  • 27 apr 22 om 18:05

  • Rik

  • 1

De (LEGO-)geruchtenmolen draait op volle toeren: brickfanatics.com heeft namelijk een productomschrijving gevonden van een 18+ LEGO Super Mario-set. De set zou onderdeel zijn van de LEGO Super Mario 2022-lijn en dus nog dit jaar uitkomen.

Wat betreft de 18+-classificatie: de kans is bijzonder klein dat dit een set met seksuele of zwaar gewelddadige elementen wordt. 18+-LEGO-sets krijgen leeftijdsclassificaties namelijk op basis van moeilijkheidsgraad. Volgens de productpagina op de Duitse retailer Wagner’s zal de mysterieuze set uit 2800 blokjes bestaan. Dat is meer dan het aantal blokjes in de ?-block-set (2064 blokjes) of de Lego NES-set (2646 blokjes) Waarschijnlijk komt de set gelijktijdig beschikbaar met de LEGO Princess Peach-set.

 

Waar zou de grootste LEGO Super Mario-set ooit over gaan?

Het onderwerp van de set is nog in raadselen gehuld. Het is enkel duidelijk dat het een set in de LEGO Super Mario-lijn betreft. Zodra er meer informatie te delen is, lees je dat natuurlijk terug op N1-UP!

Wat hoop jij dat het onderwerp van set zal worden?

Bron: brickfanatics.com

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

0

Evelyne

Fysieke release voor Baldo: The Guardian Owls

2

Nieuws Fysieke release voor Baldo: The Guardian Owls

27-04-2022

3

Rik

Pokémon Legends: Arceus terug naar de top 3 in Engelse spelverkopen

1

Nieuws Pokémon Legends: Arceus terug naar de top 3 in Engelse spelverkopen

27-04-2022

3

Robin

Discussieer met ons mee! 1

DetectivePikachu

27 apr 22 om 18:19

#4701‍

466 XP | 81 comments

De Lego “18+” sets geven niet per definitie de moeilijkheid van het bouwwerk aan. Sterker nog, ook kleine verzamelsetjes, die Lego van tijd tot tijd bij aankoop vanaf een bepaald bedrag erbij geeft, zijn juist hele eenvoudige bouwsels. De recente Vintage Taxi met setnummer 40532 is daar een voorbeeld van. Het stempel 18+ geeft voornamelijk de doelgroep aan. Sinds een aantal jaar richt Lego zich ook op de volwassen Legofans en die sets krijgen dan de kwalificatie “18+” en bijbehorende doos met zwarte achtergrond. Voorheen vielen deze sets onder het thema Creator Expert. De mogelijke nieuwe 18+ Lego Mario-set zal waarschijnlijk ook goed gebouwd kunnen worden door iets jonger dan 18-jarige Lego- of Mariofans.