Fysieke release voor Baldo: The Guardian Owls

  • Nieuws

  • 27 apr 22 om 18:26

  • Rik

  • 2

Eerder vandaag konden we al berichten over een gratis DLC-update voor Baldo: The Guardian Owls, maar dat was niet het enige nieuws dat ontwikkelaar Team Naps te melden had. In samenwerking met Pix’n Love Games brengen zij een fysieke versie van de game uit.

Baldo: The Guardian Owls is een indie-game die slechts door twee personen in elkaar is gezet. Het maakt gebruik van een Studio Ghibli-esque stijl en Zelda-achtige Dungeon-gameplay. De release vorig jaar was dramatisch, de game zat vol met game-breaking bugs. Naar verluidt zijn deze een jaar later allemaal verholpen. De fysieke versie zou zonder patches speelbaar moeten zijn. De fysieke versie komt zowel in een standaard-editie als een gelimiteerde en genummerde Collector’s Edition. Het is nog niet bekend waaruit de Collector’s Edition uit bestaat naast de game.

De Box-art, naast een Switch-release komt de game ook naar de Playstation 4

Pre-orders gaan live op 3 mei om 17:00 uur. Je kunt een pre-order plaatsen via de site van Pix’n Love. De verwachting is dat de fysieke versie van Baldo dan ergens deze zomer geleverd wordt. Tot die tijd kun je al in de Nintendo eShop terecht voor de digitale versie.

Baldo kwam op 27 augustus 2021 uit voor de Nintendo Switch. We hebben de trailer onder aan dit bericht toegevoegd voor wie een opfrisser nodig heeft.

Ben jij geïnteresseerd in de fysieke uitgave van deze game? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Pokémon GO introduceert groeimogelijkheden  voor Mega Evoluties

1

Nieuws Pokémon GO introduceert groeimogelijkheden voor Mega Evoluties

27-04-2022

2

Evelyne

Gerucht: “18+ LEGO Super Mario-set in aantocht”

1

Nieuws Gerucht: "18+ LEGO Super Mario-set in aantocht"

27-04-2022

3

Rik

Discussieer met ons mee! 2

lifegiving

28 apr 22 om 13:56

#4709‍

2163 XP | 353 comments

De boxart gaf me ook chibli-films vibes en de trailer ook.. Ik hoop dat er niet zoveel bugs in zitten voor ze..

Rik

28 apr 22 om 15:25

#4711‍

4717 XP | 670 comments

Helaas was dat wel het geval toen de game uit kwam een jaar geleden, maar naar verluidt zouden alle game-breaking bugs ondertussen verholpen moeten zijn.