Gameplaytrailer voor Racing/Action-RPG Resistor

  • Nieuws

  • 11 nov 23 om 13:15

  • Rik

  • 0

Uitgever PQube heeft een nieuwe trailer online gezet voor Resistor. Het is de eerste blik op de gameplay van de verhalende RPG die Action- en Racing-elementen met elkaar combineert.

Het is eerste wat opvalt aan de nieuwe trailer is dat hoofdpersonage Aster mannelijk is. In de onthullingstrailer en officiële poster was ze duidelijk een vrouw. Het lijkt erop dat de speler dus kan kiezen om met een mannelijke of vrouwelijke Aster te spelen. Verder krijgen we een beter beeld van de ‘gevechten’ die tijdens races worden beslecht door de opgevoerde racewagens. Spelers kunnen hun voertuig tijdens het spel naar wens aanpassen, in deze trailer zien we Asters raceauto omgebouwd worden tot drie verschillende versies.

Resistor speelt zich af in een post-apocalyptisch 2060. Natiestaten zijn ingestort en mega-bedrijven regeren nu over autonome stadstaten. Stedelingen komen niks te kort, maar voor buitenstaanders is het elke dag een uitdaging om te overleven. Tijdens de jaarlijkse grote race kunnen niet-stedelingen een ticket winnen voor het stadsburgerschap: een strijd op leven en dood voor de deelnemers. De game combineert elementen van het racing-genre met een verhalende Action RPG voor een unieke gameplay-mix.

Resistor heeft nog geen releasedatum, maar moet onder andere uitkomen op de Nintendo Switch.

Wat vind jij van de eerste gameplaybeelden van Resistor? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Soundtrack Sunday – De wonderlijke muziek van Super Mario Bros. Wonder

0

Special Soundtrack Sunday - De wonderlijke muziek van Super Mario Bros. Wonder

12-11-2023

4

Thijmen

Dragon Quest Monsters: The Dark Prince krijgt overzichtstrailer

3

Media Dragon Quest Monsters: The Dark Prince krijgt overzichtstrailer

11-11-2023

2

Kitty

Reageer als eerste!