Gamecard Batman: Arkham Trilogy bevat slechts één game

  • Nieuws

  • 24 jun 23 om 16:31

  • Rik

  • 2

Een tegenvaller voor Batman-fans die Batman: Arkham Trilogy op de Nintendo Switch willen halen. De fysieke versie van de trilogie bevat slechts een game (Arkham Asylum) op de gamecard zelf. De andere twee games moeten in de eShop gedownload worden.

Batman: Arkham Trilogy werd afgelopen woensdag tijdens de Nintendo Direct aangekondigd voor de Nintendo Switch. Toen werd nog gecommuniceerd dat het pakket bestaat uit Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Knight én alle uitgekomen DLC voor deze games. Desgevraagd laat uitgever Warner Bros. Games weten dat alleen de eerste game op de gamecard van de fysieke editie van Batman: Arkham Trilogy staat. Voor de rest van de content is een internetverbinding én vrije ruimte op je Nintendo Switch nodig. Het is nog niet bekend hoeveel data Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight zullen innemen, maar de downloadgrootte van deze games op andere platforms suggereert dat het geen kleine downloads zullen zijn. Ook moeten eigenaren van de fysieke editie van Batman: Arkham Trilogy te allen tijden de gamecard in hun Nintendo Switch hebben zitten om de gedownloade titels te spelen.

Batman: Arkham Trilogy komt in de herfst van 2023 uit op de Nintendo Switch.

Met dank aan community-lid Ikke voor het doorgeven van dit nieuwtje!

Ontmoedigt dit nieuws jou om (de fysieke versie van) Batman: Arkham Trilogy in huis te halen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Officieel Nintendo Museum opent deze herfst

0

Nieuws Officieel Nintendo Museum gaat deze herfst open

07-05-2024

1

Erik

Soundtrack Sunday: meesterklasse van Celeste

3

Special Soundtrack Sunday: meesterklasse van Celeste

25-06-2023

6

Icelos

Hoofdafbeelding bij Gameplayvideo Fire Emblem GBA op Nintendo Switch Obnline

0

Media Fire Emblem GBA op Nintendo Switch Online krijgt gameplayvideo

24-06-2023

6

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Martijn

24 jun 23 om 23:12

#10443‍

3593 XP | 417 comments

Dat vind ik eigenlijk wel minder leuk. Weer zo'n halfbakken collectie, met alleen het kleinste spel op cartridge. Beter: drie cartridges! Eén voor elk spel. Zeker als deze collectie de volle prijs zou kosten, van 60 Euro. Niet dat ze dat ooit doen, want dat is 'te duur'.

Bij dit soort oplossingen overweeg ik eigenlijk net zo goed, om het gewoon uit de Nintendo eShop te halen. Dat is in dit geval handiger. Bij veel van Capcom's verzamelingen had ik ook liever gewoon een cartridge, maar één spel op cartridge en verder als download slaat eigenlijk nergens op. Er is maar één ding dat ik erger vind: een code in een doosje.

Weet nog niet hoe ik het voor Batman: Arkham Trilogy ga doen. Wilde eigenlijk de fysieke uitgave halen, al was dit ergens te verwachten. Zie het wel tegen de tijd dat hij in de winkels ligt.

Dinalfos

25 jun 23 om 00:16

#10445‍

80 XP | 13 comments

Tja, dit viel natuurlijk te verwachten. Zelfs met kleinere collecties wordt het soms op deze manier gedaan.