Game mechanics-trailer voor Master Detective Archives: Rain Code

  • Nieuws

  • 14 jun 23 om 19:00

  • Rik

  • 1

Uitgever Spike Chunsoft heeft een nieuwe trailer voor Master Detective Archives: Rain Code uitgebracht. De trailer staat in het teken van de game mechanics.

De personages Yuma Kokohead en Shinigami leggen de speler verschillende elementen van de gameplay uit. De game bestaat uit verschillende Cases. Een case begint met de Investigation Phase: in deze fase verzamelt de speler bewijzen en verhoren ze getuigen. Yuma is een beginnende detective, maar zijn collega’s bij de WDO hebben verschillende gaves die het onderzoek kunnen helpen. De Investigation Phase wordt afgerond met het verkrijgen van de Solution Key. Na het onderzoek betreed je het Mystery Labyrinth, een fysieke manifestatie van de ‘mysteries uit de echte wereld’ vergelijkbaar met Palaces uit Persona 5. De pogingen uit de echte wereld om zaken geheim te houden materialiseren zich hier als vallen en obstakels, waardoor het uitkammen van een Mystery Labyrinth een uitdaging is. Mystery Phantoms dienen als eindbazen in de Labyrinths: zij staan symbool voor de geheimgehouden waarheid. Versla een Mystery Phantom met de Solution Key om Cases op te lossen.

Master Detective Archives: Rain Code komt uit op 30 juni 2023 voor de Nintendo Switch.

Ga jij eind van deze maand aan de slag met Master Detective Archives: Rain Code? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

The Elder Scrolls V: Skyrim meer dan 60 miljoen keer verkocht

1

Nieuws The Elder Scrolls V: Skyrim meer dan 60 miljoen keer verkocht

14-06-2023

3

Robin

Is Animal Crossing: New Horizons een verbetering van New Leaf?

4

Special Is Animal Crossing: New Horizons een verbetering van New Leaf?

14-06-2023

6

Evelyne

Discussieer met ons mee! 1

Mitch

14 jun 23 om 22:36

#10264‍

3076 XP | 478 comments

Jep, deze ga ik met Japanse VA spelen.