Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

Humongous Entertainment kondigt aan dat er binnenkort een nieuwe toevoeging aan de Freddi Fish-serie naar de Nintendo Switch komt.

Volgens een vermelding in de eShop zal Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove k volgende week beschikbaar zijn, vanaf 2 mei 2024. Met deze release is de gehele serie nu beschikbaar op de Switch, aangezien alle vier eerdere delen al speelbaar zijn.

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove belooft spelers mee te nemen op een avontuurlijke reis met Freddi Fish en haar trouwe metgezel, Luther, naar het prachtige Coral Cove Park. Echter, hun plannen worden verstoord wanneer een mysterieus zeewezen wordt gespot in de buurt van het park. Spelers moeten Freddi en Luther helpen om aanwijzingen te vinden, puzzels op te lossen en het raadsel van dit waterige mysterie te ontrafelen om ervoor te zorgen dat het park op tijd geopend kan worden.

Enkele opvallende kenmerken van het spel zijn onder andere nieuwe locaties en puzzels die bij elke speelsessie veranderen, een scala aan puzzels, spelletjes en activiteiten om van te genieten, evenals exclusieve audio-tracks van Freddi Fish om de ervaring compleet te maken.

Bekijk hieronder de officiële lanceringstrailer van het spel:

 

De officiële Nintendo Switch trailer van Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove

Momenteel is Freddi Fish 5 beschikbaar voor pre-order in de Nintendo Switch eShop voor €11.99, met een normale prijs van €14.99 bij de lancering, wat een besparing van 20 procent betekent voor vroege kopers.

Is Freddi Fish voor jou net zo’n nostalgisch spel als voor ons? En ga jij deel 5 aan je Switch-collectie toevoegen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Humongous Entertainment via YouTube

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Super Mario Land en meer nu te spelen op Nintendo Switch Online

1

Nieuws Super Mario Land en meer naar Nintendo Switch Online

15-05-2024

1

Erik

Maker Bayonetta Origins begrijpt lagere framerate Paper Mario

1

Nieuws Maker Bayonetta Origins begrijpt lagere framerate Paper Mario

29-04-2024

2

Rik

Pikmin 2 tikt de 20 aan!

1

Special Pikmin 2 tikt de 20 aan!

29-04-2024

5

Mark

Reageer als eerste!