FIFA-commentator Evert ten Napel: 'FIFA 19 krijgt UEFA Champions- en Europa League'

  • Nieuws

  • 11 mei 18 om 19:16

  • Dyon

  • 0

FIFA 19 krijgt de UEFA Champions League en Europa League licenties!

De nieuwste editie in de FIFA-serie zal de twee grootste Europese competities, de UEFA Champions League én Europa League bevatten, zo heeft de Nederlandse FIFA-commentator van het eerste uur, Evert ten Napel, bevestigd.

Ten Napel bevestigde dit in een live-uitzending van de eTribune op Fox Sports, waar PSV-eSporter Ali Riza Aygun en Ajax-eSporter Dani Hagenbeuk strijden om de kampioensschaal van de eDivisie. Ten Napel zei het volgende, zoals ook te zien in het fragment onderaan dit artikel:

“Ik zit samen met Youri Mulder in de studio in Utrecht zo’n zes, zeven dagen per jaar nieuwe updates te maken. Ook voor 2019 wordt het spel weer nog mooier, omdat de UEFA Champions League en UEFA Europa League erbij zijn gekomen. Ik ben al bijna klaar met de versie van 2019 en die gaat dan naar het testcenter. Die wordt nog eens door heel goede spelers nagekeken en dan gaat ie in oktober weer de winkel in. Dan staan al die gekken weer vanaf 12 uur ’s nachts in de rij.”

Tot dit jaar was de licentie voor de UEFA Champions League in handen van Konami voor Pro Evolution Soccer, maar drie weken geleden werd bekend dat het contract tussen het Japanse bedrijf en de voetbalbond niet werd verlengd.

FIFA 19 komt hoogstwaarschijnlijk eind september in de winkels te liggen. Het is vooralsnog onbekend of ook de Nintendo Switch dit jaar weer een eigen versie krijgt.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Atlus deelt nieuwe trailer Shin Megami Tensei V: Vengeance

0

Nieuws Atlus deelt nieuwe trailer Shin Megami Tensei V: Vengeance

30-05-2024

0

Martijn

OPUS: The Day We Found Earth

0

Review OPUS: The Day We Found Earth

12-05-2018

0

Redactie

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

0

Review Donkey Kong Country: Tropical Freeze

11-05-2018

1

Redactie

Reageer als eerste!