Header Fifa 19

FIFA 19

EA SPORTS™ FIFA 19 biedt een ervaring voor echte kampioenen, zowel binnen als buiten de lijnen.

De prestigieuze UEFA Champions League biedt een authentieke voetbalsfeer, een verbeterde gameplay met een nog sterkere identiteit en nieuwe, ongeëvenaarde manieren om te spelen. Tijd voor echte kampioenen in FIFA 19.

Beleef clubvoetbal op topniveau in diverse spelstanden in FIFA 19 met officiële wedstrijden en uitgebreide toernooien, waaronder de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup.

De UEFA Champions League, Europa League en Super Cup komen tot leven in EA SPORTS FIFA 19. Van live-updates in FIFA 19 Ultimate Team en een authentieke carrièrestand tot de nieuwe, aparte UEFA Champions League-stand, je kunt overal clubvoetbal op topniveau beleven met FIFA 19.

Wedstrijdbeleving: duik in de meest intense voetbalervaring ooit op de Nintendo Switch. De game bevat uitgebreide mogelijkheden om je team en spelers te personaliseren, de grootste voetbalcompetities ter wereld en een vernieuwd systeem om de bal het doel in te rossen.

JOUW FIFA, JOUW MANIER: beleef FIFA altijd, overal en hoe je maar wilt. Speel alleen of samen op de tv, of neem de game overal mee naartoe.

Deel je Joy-Con: exclusief voor de Nintendo Switch is er nu de mogelijkheid om de Joy-Con-controllers te delen en altijd en overal met je vrienden te spelen. Je hebt hiervoor geen extra hardware nodig en je kunt dus thuis of onderweg van de multiplayerstanden genieten.

Online Friendlies*: ontdek nieuwe manieren om op de Nintendo Switch te spelen met Online Friendlies. Nodig vrienden uit je vriendenlijst uit en strijd om de overwinning in een seizoen van vijf wedstrijden. Dit kan in zowel FIFA als in FIFA Ultimate Team.

FIFA 19 Ultimate Team: stel je droomelftal samen met keuze uit duizenden spelers en speel in de meest populaire spelstand van FIFA. Deze stand bevat inhoud van de UEFA Champions en de Europa League en brengt de meest prestigieuze clubcompetities ter wereld tot leven met live-content in FIFA 19 Ultimate Team.

Bron: Nintendo

Screenshots