FAST RMX en The Touryst krijgen gelimiteerde fysieke releases

  • Nieuws

  • 8 okt 22 om 01:42

  • Rik

  • 0

Verzamelaars opgelet: twee games uit de stal van de Duitse ontwikkelaar Shin’en krijgen een fysieke release. Het gaat om FAST RMX en The Touryst. Het bedrijf Super Rare Games zal de fysieke release voor hun rekening nemen.

De naam van uitgever Super Rare Games is zeer toepasselijk, want beide games krijgen een oplage van slechts 6000 exemplaren. Fans en verzamelaars kunnen kiezen tussen een reguliere en Steelbook-uitgave van de games. FAST RMX en The Touryst zullen in de meest recente update met alle beschikbare content op een gamecartridge worden gezet. Daarnaast krijgen klanten bij aanschaf van de fysieke release een instructieboekje in kleur, artwork aan de binnenkant van het hoesje, een exclusieve sticker en trading cards.

Pre-orders gaan live op 13 oktober. Gezien de zeer beperkte oplage is het aan te raden om 19:00 uur Nederlandse tijd klaar te zitten als je een exemplaar wilt bemachtigen. Bestellingen kunnen op de dertiende worden gedaan via de site van Super Rare Games.

FAST RMX kwam uit als release game voor de Nintendo Switch op 3 maart 2017. Oud-redacteur Daan beloonde de game destijds met een ruime 8 in zijn review.

The Touryst kwam uit op 19 april 2020 voor de Nintendo Switch.

Ben jij geïnteresseerd in een exemplaar voor je verzameling? Of heb je de games al digitaal op de Nintendo Switch? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Zelda: Tears of the Kingdom-statue gespot op Nintendo Live 2022

1

Nieuws Zelda: Tears of the Kingdom-statue gespot op Nintendo Live 2022

08-10-2022

4

Erik

Ed Sheeran’s ‘Celestial’ voor Pokémon: kijkje achter de schermen

1

Nieuws Ed Sheeran's 'Celestial' voor Pokémon: kijkje achter de schermen

08-10-2022

4

Rik

Reageer als eerste!