Ed Sheeran's 'Celestial' voor Pokémon: kijkje achter de schermen

  • Nieuws

  • 8 okt 22 om 01:21

  • Rik

  • 1

Het officiële Pokémon Youtube-kanaal heeft een behind the scenes gedeeld voor de videoclip van Celestial, het nummer van Ed Sheeran voor Pokémon Scarlet & Violet.

Eerder deelden we al het eindresultaat van de videoclip op N1-UP. The Pokémon Company en popster Ed Sheeran sloegen de handen ineen voor een nummer dat ook te horen zal zijn in Pokémon Scarlet & Pokémon Violet. Ed Sheeran staat bekend als een Pokémon-fan en maakte eerder al een samenwerking met Pokémon GO bekend.

In de nieuwe video, die enkele dagen na de release van de officiële videoclip is gepost, worden de opnames van de clip centraal gesteld. Zo zien we onder andere hoe de interactie met de getekende Pokémon op de set werd nagebootst. Nadien werden daar animaties van Pokémon in de tekenstijl van Ed Sheeran zelf aan toegevoegd. Bekijk de behind the scenes hieronder:

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn vanaf 18 november verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Vond jij de videoclip van Celestial goed in elkaar zitten? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

FAST RMX en The Touryst krijgen gelimiteerde fysieke releases

0

Nieuws FAST RMX en The Touryst krijgen gelimiteerde fysieke releases

08-10-2022

3

Rik

Pokémon GO krijgt Morelull en Shiinotic in Festival of Lights 2022

0

Nieuws Pokémon GO krijgt Morelull en Shiinotic in Festival of Lights 2022

07-10-2022

2

Evelyne

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

8 okt 22 om 15:21

#7078‍

5950 XP | 1102 comments

Toch leuk om te zien. Ik vind het nog steeds een erg leuk nummer. Interesseert me niet wat anderen ervan vinden (heb genoeg comments gezien van mensen die de artiest of het nummer niks vinden of dat het nergens op slaat oid), ik vind het wel geslaagd.