Farming Simulator Kids aangekondigd voor Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 9 nov 23 om 13:12

  • Dennis

  • 0

In de lente van 2024 kunnen ook de jongste Switch-spelers gaan boeren. Dan verschijnt namelijk Farming Simulator Kids!

Uitgever Giant Software doet de aankondiging van Farming Simulator Kids met een trailer. Hierin zien we al direct de verschillen met de normale Farming Simulator-spellen. De graphics en muziek zijn vrolijk in plaats van realistisch. Ook ligt de focus meer op het creëren van personages en zal het spel een stuk laagdrempeliger en makkelijker zijn.

In het spel kunnen spelers zelf gewassen verbouwen, en aan de slag gaan met de machines van John Deere. Er zijn veel verschillende locaties te bezoeken en ook minigames te spelen, zoals het maken van broodjes, het verzorgen van dieren en tuinieren. En met een prestatiesysteem en video creator zorgen de makers voor extra interactiemogelijkheden.

Eerder dit jaar verscheen het laatste reguliere deel uit de serie op de Nintendo Switch: Farming Simulator 23. De game kreeg slechts een 4.8 en bevatte veel problemen en weinig verbeteringen ten opzichte van voorgaande versies.

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Hoofdafbeelding bij Mario Kart 8 Deluxe DLC: alles over de circuit-uitbreidingspas

12

Special Mario Kart 8 Deluxe DLC: alles over de circuit-uitbreidingspas

09-11-2023

14

Rik

Knokken geblazen in lanceertrailer Nickelodeon All-Star Brawl 2

0

Nieuws Knokken geblazen in lanceertrailer Nickelodeon All-Star Brawl 2

09-11-2023

1

Martijn

Reageer als eerste!