Fan Friday: Prachtig piano-arrangement van de TotK-trailer (Tim de Man)

  • Nieuws

  • 28 apr 23 om 00:00

  • Rik

  • 1

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Na jarenlang wachten kunnen we binnen twee(!) weken aan de slag met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom! Tot aan de release zetten we dan ook alleen nog maar BotW/TotK-projecten in het zonnetje tijdens de Fan Fridays!

We beginnen ons Zelda-feest met een epische soundtrack, van de hand van een landgenoot. Binnen de N1-UP community heeft Tim de Man – Game Music al flink wat faam verworven. Hij weet vaak binnen belachelijk korte tijd de meest prachtige muziekstukken te componeren op basis van de nieuwe (Zelda) trailers. Hiermee toont hij niet alleen aan (beginnende) pianisten hoe ze zelf de stukken kunnen spelen, maar ook weet hij vaak de stukken te ‘verlengen’. Tim’s cover van de ‘super-epische-2017-Breath-of-the-Wild-trailer-maar-dan-nu-voor-Tears-of-the-Kingdom-trailer‘ stond zelfs binnen een dag online:

Voor Tim’s meesterwerken gaan we niet gelijk al ons kruid verschieten, hij komt ongetwijfeld nog een keer terug tijdens een Fan Friday. Maar deze prachtige improvisatie op de muziek uit de E3 2021-trailer moeten jullie echt NU horen als je die nog niet kende:

Ben jij al geabonneerd op Tim’s Youtube-kanaal? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

0

Nieuws Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

02-05-2024

2

Rik

Mega Man Battle Network-collectie passeert één miljoen verkopen

2

Nieuws Mega Man Battle Network-collectie passeert één miljoen verkopen

28-04-2023

3

Erik

6 leuke verwijzingen naar Nederland in Nintendo-games

7

Special 6 leuke verwijzingen naar Nederland in Nintendo-games

27-04-2023

8

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Paul

28 apr 23 om 18:59

#9682‍

3799 XP | 658 comments

Leuk gedaan, zou bijna weer een piano in huis willen hebben!