Fae Farm krijgt een nieuwe gratis uitbreiding: Skies of Azoria

  • Nieuws

  • 21 jun 24 om 13:43

  • Kitty

  • 0

De magische boerensim Fae Farm krijgt weer een nieuwe gratis uitbreiding, die meteen te spelen is. 

Fae Farm speelt zich af in de betoverende wereld van Azoria: je runt een boerderij in een wereld van mensen én elfen. De nieuwe gratis update bevat drie mystieke regio’s van Skyvale, een geheel nieuw rijk in de wolken. Je kunt er vrienden ontmoeten, nieuwe romantische relaties aangaan en nieuwe mysteries oplossen (vertaald):

Skyvale, de setting van Skies of Azoria, is een mysterieus hemels rijk dat zich boven het land bevindt dat eerder werd ontdekt in Fae Farm. De gevleugelde bewoners nodigen spelers uit om hen te bezoeken omdat de beschermheilige, Gusto, ongewoon humeurig is geworden. Nieuwe kerkers met puzzels om op te lossen en beloningen om te verzamelen maken deel uit van de oplossing. Spelers kunnen een heleboel nieuwe personages ontmoeten en relaties met ze opbouwen, platonisch of romantisch, en nieuwe vaardigheden, recepten en drankjes leren. Neem spannende nieuwe gewassen en grondstoffen mee naar huis, evenals nieuwe cosmetica en decoraties.

Fae Farm: Skies of Azoria is netjes verweven met de hoofdverhaallijn, dus spelers kunnen een nieuw avontuur beginnen en ontdekken hoe deze content en de nieuwe gameplayfuncties in het hoofdverhaal verweven zijn. Spelers die het hoofdverhaal hebben uitgespeeld, kunnen ook meteen in de Skies of Azoria content update springen en het als een op zichzelf staand avontuur ervaren.

Neem een kijkje in de wolken in de bijbehorende trailer:

In december werd de game al gratis geüpdatet met de uitbreiding Coast of Croakia.

Duik jij (nog eens) in Fae Farm voor deze update? Laat het weten in de comments!

Bron: NintendoEverything

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

0

Nieuws Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

24-07-2024

1

Erik

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy meer dan 20 miljoen keer verkocht

0

Nieuws Crash Bandicoot N. Sane Trilogy meer dan 20 miljoen keer verkocht

21-06-2024

1

Kitty

Hoofdafbeelding bij Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

2

Media Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

21-06-2024

2

Erik

Reageer als eerste!