Crash Bandicoot N. Sane Trilogy meer dan 20 miljoen keer verkocht

  • Nieuws

  • 21 jun 24 om 13:57

  • Kitty

  • 0

Op het X-account van Crash Bandicoot is het feestelijke bericht te lezen dat de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy meer dan 20 miljoen keer is verkocht.

Crash N.Sane Trilogy is een remaster van Crash Bandicoot’s eerste drie spellen, die op de eerste PlayStation verschenen. In elk spel doorkruist Crash Bandicoot verschillende levels om te voorkomen dat Doctor Neo Cortex de wereld overneemt. Net als in de originele games gebruikt Crash draai- en springtechnieken om vijanden te verslaan, kratten kapot te slaan en voorwerpen te verzamelen zoals Wumpa Fruits, extra levens en beschermende Aku Aku-maskers. De trilogie voegt nieuwe functies toe aan alle drie de games, waaronder uniforme controlepunten, pauzemenu’s en opslagsystemen, waaronder zowel handmatig als automatisch opslaan, tijdritten, die voor het eerst werden geïntroduceerd in Warped, en de mogelijkheid om de meeste levels in elk spel te spelen als Crash’s zusje Coco. De game bevat ook geremasterde audio en cutscenes, inclusief nieuwe opnames van de dialogen in de games door de recentere stemacteurs van de franchise.

De trilogie verscheen in 2018. Erik was er toen redelijk enthousiast over in zijn review. Deze week krijg je maar liefst 60% korting op de game in de Nintendo eShop.

Ben jij één van de twintig miljoen kopers? Laat het weten in de comments!

Bron: x

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Pokémon Unite viert derde verjaardag met toevoeging Ho-Oh

0

Nieuws Pokémon Unite viert derde verjaardag met toevoeging Ho-Oh

19-07-2024

1

Rik

Limited Run toont eerste trailer van Gex Trilogy

5

Media Limited Run toont eerste trailer van Gex Trilogy

21-06-2024

0

Dennis

fae farm skies of azoria nintendo switch

0

Nieuws Fae Farm krijgt een nieuwe gratis uitbreiding: Skies of Azoria

21-06-2024

1

Kitty

Reageer als eerste!