Even (voor de eerste keer) voorstellen: Hoi Karlijn!

*tromgeroffel* N1-UP heeft een nieuw redactielid: Karlijn. Na een succesvolle afronding van haar proefperiode, stelt ze zich vandaag aan jullie voor!

Wellicht ben je Karlijn al tegengekomen op de site. Wat zeg ik: ze was niet te missen de afgelopen weken. Het ene na het andere berichtje stampte ze eruit en hoewel ze naar eigen zeggen nog niet tevreden was (goedzo, Karlijn – altijd naar meer streven!), was dit zonder meer een fantastisch begin. Vanaf het begin was ze al direct heerlijk zelfstandig en proactief, en de typische N1-UP-stijl had ze binnen luttele woorden, ehm seconden in de vingers.

Het woord is aan Karlijn:

Ik ben Karlijn, 31 jaar en sinds 1 oktober aangesloten bij N1-UP Ik heb mijn titel als proefredacteur nu officieel ingewisseld voor de volwaardige redacteursrol, dus werd het ook hoog tijd mijzelf formeel aan de community voor te stellen. Ik ben geboren en getogen in het zonnige zuiden van het land, net als Kitty, en woon daar met vriend en kat nog steeds met veel plezier.

Graag neem ik jullie mee naar het begin van mijn relatie met games, ik denk dat we in het jaar 1999 zitten. Even voor jullie beeld: toen was ik 7. Slecht vertaalde Harry Potter boeken op de plank, “We’re Going to Ibiza” van de Vengaboys op de radio en in de woonkamer mijn meest favoriete meubelstuk: de familiecomputer. Daar zat kleine Karlijn uren gefascineerd Freddi Fish, The Sims en alle Disney Interactive spellen te spelen. Even later speelde ik ook Tetris en Pokémon Crystal op mijn Gameboy Color en, als mijn moeder er niet was, mocht ik stiekem Tomb Raider backseat-gamen als mijn vader zijn uurtje ontspanning na werk opzocht.

Hoewel deze klassieke franchises nog steeds op mijn consoles en pc te vinden zijn, leg ik me nu meer toe op avontuur-, mysterie en puzzelspellen. Ook voor een verhaalgedreven RPG, stevige horror of een simpele sim ben ik altijd te porren. Wat Nintendo betreft ben ik altijd trouw gebleven aan de Pokémon-franchise (behalve met Scarlet & Violet, maar dat is een discussie voor later), maar ik waag me zeker ook aan de vele Mario-spellen en spin-offs hiervan. Legend of Zelda is een gevoelig onderwerp, gooi die maar op de stapel bij Scarlet & Violet.

Binnen de redactie leg ik me toe op het schrijven van nieuws, specials en reviews en hoop ik hier en daar mee te mogen sleutelen aan toffe, nieuwe projecten en activiteiten binnen de community. Schrijven heb ik altijd graag gedaan (ik heb niet voor niets een master in Communicatiewetenschap) en het hebben van een daadwerkelijk doel voor mijn schrijven motiveert me enorm! Ik vind het heerlijk om met een groep mensen die net zo gek van gamen zijn als ik te discussiëren over pietluttigheden in een plot of ons samen te verheugen op de komst van een nieuw spel.

Ik vind het enorm tof om deze kans gekregen te hebben en ik hoop jullie veel leuke artikelen te mogen bezorgen! Mocht je iets willen weten, vraag het me gerust op Discord!

Mooi gezegd, Karlijn. Geef haar een bijzonder warm welkom, allemaal!

Like dit bericht:

Over Redactie

N1-UP is de grootse Nintendo-community van de Benelux. Wij bieden een thuishaven aan iedereen die net zoveel van Nintendo houdt als van ons. Via nieuws, specials, reviews, podcasts, columns en meer lees je bij ons daarom elke dag alles wat te maken heeft over Miyamoto en de zijnen. Al meer dan twintig jaar lang. Blijf gezellig hangen!

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

DAVE THE DIVER nintendo switch screenshot

3

Review DAVE THE DIVER - Ontspannend avontuurlijk

06-11-2023

7

Kitty

Soundtrack Sunday: de winnaar van de prijsvraag – de gouden tonen op een zilveren plaat

1

Special Soundtrack Sunday: de winnaar van de prijsvraag - de gouden tonen op een zilveren plaat

05-11-2023

7

Robin

Discussieer met ons mee! 6

Mitch

6 nov 23 om 09:15

#12022‍

3076 XP | 478 comments

Welkom Karlijn!

Karlijn

6 nov 23 om 09:36

#12023‍

142 XP | 19 comments

Dankjewel Mitch!

Dennis

6 nov 23 om 10:03

#12024‍

973 XP | 87 comments

Welkom bij de club! Ik zie een Ghost en Joy Division-shirt dus naast je gamesmaak zit het ook met je muzieksmaak wel snor!

Theun

6 nov 23 om 14:15

#12027‍

621 XP | 116 comments

Welkom en succes!

Jerone

6 nov 23 om 18:48

#12032‍

476 XP | 66 comments

Welkom!

Limburg ftw

Apenknul

6 nov 23 om 20:15

#12033‍

3812 XP | 717 comments

Succes Karlijn!