El Tigre komt naar Nickelodeon All-Star Brawl 2

  • Nieuws

  • 31 aug 23 om 12:19

  • Rik

  • 1

Het personage-rooster van Nickelodeon All-Star Brawl 2 wordt steeds groter, ook El Tigre komt naar de game als speelbaar personage.

El Tigre, of Manny Rivera, was het dertienjarige hoofdpersonage in de Nickelodeon-serie El Tigre: The Adventures of Manny Rivera. De Mexicaanse Manny komt uit een geslacht van superhelden én -schurken. In de serie moet Manny zijn El Tigre-superkrachten leren beheersen. Ook proberen zijn vader, de superheld White Pantera, en zijn opa, de superschurk Puma Loco, Manny constant over te halen om te kiezen voor het helden- of schurkenbestaan. El Tigre: The Adventures of Manny Rivera draaide van 2007 tot 2008.

Net als de serie zelf, brengt El Tigre een duidelijk Mexicaans tintje naar de game. Zo zijn de visuals van zijn level duidelijk geïnspireerd op de Mexicaanse feestdag Día de los Muertos (dag van de doden). El Tigre vecht voornamelijk met zijn superklauwen, maar heeft meer super-moves in zijn arsenaal. Bekijk de trailer hieronder zelf:

Nickelodeon All-Star Brawl 2 is het vervolg op het originele Nickelodeon All-Star Brawl uit 2021. De game moet nog dit jaar op onder andere de Nintendo Switch uitkomen.

Ben jij van plan om later dit jaar te brawlen met El Tigre in Nickelodeon All-Star Brawl 2? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

13 Sentinels: Aegis Rim meer dan 1 miljoen keer verscheept

0

Nieuws 13 Sentinels: Aegis Rim meer dan 1 miljoen keer verscheept

31-08-2023

1

Jeroen

Disney Dreamlight Valley krijgt “fysieke” release

0

Nieuws Disney Dreamlight Valley krijgt "fysieke" release

31-08-2023

0

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Lucas

31 aug 23 om 13:15

#11236‍

648 XP | 125 comments

Holy shit! El Tigre?!? Wie is dat?