Disney Dreamlight Valley krijgt "fysieke" release

Ter voorbereiding op de free-to-play lancering van Disney Dreamlight Valley later dit jaar is aangekondigd dat het spel een “fysieke” release krijgt. 

Hoewel het spel in een fysiek doosje komt, krijg je geen cartridge bij deze versie. In plaats van een cartridge komt het spel met een downloadcode. Verder komt de fysieke versie met een exclusief stickervel, een dubbelzijdige verzamelposter en vier digitale bonusitems. Dit zijn onder andere 14.500 Maanstenen, een Cottage House Style, een exclusieve Cheshire Cat Sweater en een exclusieve Racoon Companion Skins.

De pre-orders voor de fysieke versie van het spel zijn nu beschikbaar en zullen volgens amazon op 20 oktober verzonden worden. Als je niet kunt wachten op de F2P-versie of de fysieke release van Disney Dreamlight Valley, kun je altijd de early acces-versie via de Nintendo eShop aanschaffen voor 29,99 euro.

Ga jij de fysieke versie van Disney Dreamlight Valley aanschaffen, of heb je de early acces-versie al gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Bron: siliconera.com

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

1

Evelyne

El Tigre komt naar Nickelodeon All-Star Brawl 2

1

Nieuws El Tigre komt naar Nickelodeon All-Star Brawl 2

31-08-2023

2

Rik

Gerucht: Nintendo lanceert binnenkort Super Mario Switch OLED

0

Nieuws Gerucht: Nintendo lanceert binnenkort Super Mario Switch OLED

31-08-2023

3

Thijmen

Reageer als eerste!