Eerste previews van Super Mario Bros. Wonder zijn binnen

  • Nieuws

  • 2 sep 23 om 09:39

  • Erik

  • 1

Buitenlandse media heeft Super Mario Bros. Wonder alvast kunnen proberen. In dit artikel een overzicht van de eerste previews.

Ze hebben Super Mario Bros. Wonder ongeveer één uur lang kunnen proberen. Men is het vooralsnog over één ding eens: 2D Mario is levendiger dan ooit. Nieuw, spannend en uniek zijn enkele van de termen die de journalisten gebruiken.

Een overzicht van de eerste previews van Super Mario Bros. Wonder

IGN: “Super Mario Bros. Wonder heeft misschien een unieke naam, niet verbonden met de spellen uit diens lange en veelzijdige historie, maar nadat ik er een uur mee kon spelen, denk ik dat Nintendo er mee weg kon komen door het Super Mario Bros. 4 te noemen en het gewicht van de verwachtingen die daar mee zouden komen.”

GameSpot: “Dit alles wordt geleverd in een gepolijste visuele stijl dat, in één woord, schitterend is. Dit bleek al uit de debuuttrailer, maar om het nu in actie te zien voelt als magie. De personages zijn expressiever en beter geanimeerd dan ooit te voren, met gezichten die dynamisch veranderen in wat er in de wereld om hen een gaande is.”

Game Informer: “Super Mario Bros. Wonder voelt als de meest creatieve 2D Mario in jaren. Zelfs als je de Wonderbloemen niet meerekent, voelt het als een frisse wind voor de frranchie – zelfs als de mechanieken ons terugbrengen naar waar het allemaal begonnen is. Voor het eerst in een lange tijd, voelde ik verrassingen op me wachten in elk hoekje en gaatje en ik kan niet wachten om hen en het genot dat ze brengen verder te ervaren.”

Polygon: “Nadat ik veel te kort met Super Mario Bros. Wonder mocht spelen, liep ik weg met een gevoel van ontzag. Het spel voelt energiek en geïnspireerd en lijkt rekening te houden met zowel oude als nieuwe Mario-fans. Het is een uithangbord, een spel dat voelt als de perfecte zwanenzang voor de Nintendo Switch – ondanks dat de verkenning van al deze nieuwe Mario-ideeën makkelijk bewaard kon worden voor de volgende generatie.”

Op 31 augustus zond Nintendo een speciale Super Mario Bros. Wonder-direct uit, die een uitgebreide blik gaf op de game.

Super Mario Bros. Wonder ligt vanaf 20 oktober 2023 in de winkelschappen voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Wat speel je dit weekend? [2 september] 

4

Special Wat speel je dit weekend? [2 september] 

02-09-2023

7

Erik

TMNT: Shredder’s Revenge DLC krijgt lanceertrailer

0

Media TMNT: Shredder's Revenge DLC krijgt lanceertrailer

01-09-2023

3

Martijn

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

3 sep 23 om 13:21

#11274‍

5177 XP | 640 comments

Zo te horen hebben deze game journalisten zich flink weten te verwonderen aan Super Mario Bros Wonder dus het is geen wonder dat hiermee Nintendo's doel is bereikt om de torenhoge drempel na de "New" serie te overtreffen.