Miyamoto geen fan van Olifant Mario's vroege design in Wonder

  • Nieuws

  • 1 sep 23 om 09:53

  • Erik

  • 2

Miyamoto vond Olifant Mario “niet op een Mario-personage lijken”, onthult Super Mario Bros. Wonder-director Shiro Mouri.

Mouri zegt het volgende tijdens een interview met IGN: “Hij had inderdaad wat te zeggen over Olifant Mario. Dit was in een fase waarin we nog voorlopige visuals van hem hadden, en we hadden al plannen om deze te wijzigen, maar hij kwam daarvoor al kijken en gaf ons de volgende scherpe reactie: ‘Dit lijkt niet op een Mario-personage’.”

Het ging hierbij niet enkel om het uiterlijk. “Over ditzelfde onderwerp; we hadden een bepaald idee van hoe Olifant Mario water sproeide, en Miyamoto kwam en zei dat als de olifant dit daadwerkelijk deed, dat hij niet zo zou bewegen.”

Hoofdafbeelding bij Miyamoto niet blij met Olifant Mario's vroege design in Wonder

Mouri benoemt dat dit een van de voorbeelden van feedback was die Miyamoto gaf. Toch zat hij niet om elke poep en scheet het team achter de broek aan.

“Soms kwam hij langs als we aan het werk waren, en dan keek hij mee en gaf hij zijn mening erover. [..] Ik heb heel lang met Meneer Miyamoto gewerkt, en snap heel goed hoe hij denkt, dus ik had altijd door wat hij bedoelde of waar hij naar hintte, en we zouden dan praten over deze onderwerpen.”

Op 31 augustus kreeg Super Mario Bros. Wonder een uitgebreide Nintendo Direct, waarbij veel facetten van het spel naar voren kwamen. Wij hebben alle nieuwe informatie voor je op een rij gezet.

Super Mario Bros. Wonder is vanaf 20 oktober 2023 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: IGN

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Je kunt stemmen Babbelbloemen in Super Mario Wonder uitzetten

4

Nieuws Je kunt stemmen Babbelbloemen in Super Mario Wonder uitzetten

01-09-2023

4

Erik

Borderlands 3 in oktober naar de Nintendo Switch

1

Nieuws Borderlands 3 in oktober naar de Nintendo Switch

01-09-2023

0

Dennis

Discussieer met ons mee! 2

rob1N

1 sep 23 om 10:51

#11248‍

5441 XP | 1048 comments

Ik vind die olifant ook totaal niet "Mario". Ik snap ook niet waarom hiervoor gekozen is want het heeft ook geen link met dat Flower Kingdom. Maak dan een soort plant power-up. 

Paul

1 sep 23 om 17:04

#11256‍

3804 XP | 659 comments

Ging om het water, denk ik. En Mario in een gieter transformeren zag Shiggie al helemaal niet zitten, denk ik ook. Ik ben wel toe aan een nieuwe draai. We spelen al 35 jaar dezelfde Mario games!