Eerste gameplaybeelden Robbie & Purah (Hyrule Warriors: Age of Calamity)

  • Media

  • 2 okt 21 om 18:24

  • Rik

  • 0

De Tokyo Game Show 2021 is in volle gang, vandaag heeft het team achter Hyrule Warriors: Age of Calamity de eerste gameplaybeelden laten zien van Robbie en Purah.

Dat Robbie & Purah samen een speelbaar personage zouden vormen, werd vorige maand al aangekondigd tijdens de Nintendo Direct. Na een paar korte glimpen in de trailer uit de Direct, hebben we nu langere gameplaybeelden van het Sheikah-duo. Het lijkt erop dat Robbie het voortouw neemt op het strijdveld, hij draagt een set mechanische armen met aan het uiteinde Wachter-wapens. Purah verzorgt de speciale aanvallen en helpt tijdens het gevecht om de mechanische armen werkend te houden. Ook zagen we de eerste beelden van Kakariko Village.

Wave 2 van de uitbreidingspas introduceert verschillende nieuwe gevechtslocaties, waaronder Kakariko Village, het Colloseum en Lanayru Road. Het verhaal van de strijd tegen Ganon, het Onheil wordt in het tweede DLC-pakket uitgebreid, onder andere de slag bij Kakariko en de slag bij Goponga komen aan bod. Ook werd een cutscene getoond waaruit blijkt hoe Terrako op de plek terecht kwam waar de speler hem in het eerste gevecht van Hyrule Warriors: Age of Calamity vindt. In de tweede helft van het filmpje focussen de ontwikkelaars zich op de toevoegingen van wave 1, die al speelbaar is.

Wave 2 van de Hyrule Warriors: Age of Calamity uitbreidingspas, ‘Wachter der Herinneringen‘ komt uit op 29 oktober. Wave 1, ‘Geavanceerd leven‘, is op dit moment al speelbaar. Beide uitbreidingen zijn alleen samen verkrijgbaar als onderdeel van de uitbreidingspas, die voor €19,99 aan te schaffen is in de Nintendo eShop. Als aankoopbonus bij de uitbreidingspas krijg je een nieuw kostuum en wapen voor Link.

Word jij enthousiast van de eerste beelden van Robbie en Purah? Laat het ons weten in de comments.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Little Kitty, Big City – Een avontuur van pluizig tot fier

0

Review Little Kitty, Big City - Een avontuur van pluizig tot fier

16-05-2024

2

Karina

Nieuwe Triangle Strategy trailer op de Tokyo Game Show

0

Media Nieuwe Triangle Strategy trailer op de Tokyo Game Show

02-10-2021

0

Rik

14 Nintendo Switch-games om naar uit te kijken in oktober

6

Special 14 Nintendo Switch-games om naar uit te kijken in oktober

02-10-2021

3

Erik

Reageer als eerste!