Dragon Quest III HD-2D remake bevat nieuwe verhaallijn

  • Nieuws

  • 8 aug 24 om 23:20

  • Rik

  • 0

De HD-2D remake van Dragon Quest III is niet alleen een hervertelling van het originele verhaal. Square Enix voegt ook een nieuwe verhaallijn toe aan het spel.

Dit blijkt uit een artikel van de Japanse publicatie Famitsu. De nieuwe verhaal-episodes volgen Ortega, de vader van het hoofdpersonage. Volgens Famitsu zal de nieuwe verhaallijn ‘de reis en persoonlijkheid’ van Ortega onthullen, dat in het originele spel uit 1998 onderbelicht bleef. Ook voegt Square Enix een aantal ‘sterke nieuwe vijanden’ toe aan het spel, voor spelers die een extra uitdaging willen.

Dragon Quest III HD-2D remake werd aangekondigd ter gelegenheid van de 35-jarige verjaardag van de Dragon Quest-serie. Het is een moderne heruitgave van het spel in de HD-2D stijl, onder andere bekend van Octopath Traveler en Triangle Strategy. Dragon Quest III is onderdeel van de Erdrick-trilogie, die de eerste drie Dragon Quest-games beslaat. De andere twee delen uit de trilogie (Dragon Quest I & II) krijgen ook een (gezamenlijke) HD-2D remake. Verhaaltechnisch gezien volgen ‘DQI’ en ‘DQII’ op ‘DQIII’.

Dragon Quest III HD-2D remake komt op 14 november naar de Nintendo Switch.

Heb jij het originele Dragon Quest III ooit gespeeld? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Famitsu via finalweapon.net

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Analyse: Zijn dit de launch-games van de Nintendo Switch 2?

0

Nieuws Analyse: Zijn dit de launch-games van de Nintendo Switch 2?

19-09-2024

1

Rik

Harry Potter: Quidditch Champions krijgt Triwizard Schools-trailer

0

Nieuws Harry Potter: Quidditch Champions krijgt Triwizard Schools-trailer

09-08-2024

2

Rik

Prince of Persia: The Lost Crown-DLC komt uit in september

0

Nieuws Prince of Persia: The Lost Crown-DLC komt uit in september

08-08-2024

2

Rik

Reageer als eerste!