Dragon Ball Z: Kakarot meer dan 8 miljoen keer verkocht

  • Nieuws

  • 5 jul 24 om 13:55

  • Kitty

  • 1

Dragon Ball Z: Kakarot is meer dan 8 miljoen keer verkocht. Om dat te vieren heeft de ontwikkelaar speciale artwork gedeeld op social media.

Dragon Ball Z: Kakarot verscheen in 2020 en was volgens Mitch beter dan de anime: “de toffe presentatie en uitgestrekte, maar goed gevulde open wereld brengen de wereld van DBZ tot leven als nooit tevoren.” Het is een mix van open world RPG en arena fighter van de maker van de Naruto: Ultimate Ninja Storm-games. Je kruipt in de huid van de Son Goku (Kakarot) in een avontuur waarin je je eigen weg kiest en vecht tegen de grootste slechteriken uit de serie. Daarbij werk je samen met oude bekenden uit de manga en animeserie, stijg je in niveau, voer je optionele missies uit en speel je steeds meer nieuwe vaardigheden vrij.

Nu de game meer dan 8 miljoen keer is verkocht (verdeeld over alle platforms waarop hij uitkwam), heeft de ontwikkelaar op X speciale artwork gedeeld om het samen met de fans te vieren:

Ben jij één van de 8 miljoen? Laat het weten in de comments!

Bron: x

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Column: Hoe Breath of the Wild nieuw leven in Skyward Sword blies

3

Column Hoe Breath of the Wild nieuw leven blies in Skyward Sword

16-07-2024

2

Erik

Nintendo kan geen Wii U’s meer repareren

2

Nieuws Nintendo kan geen Wii U's meer repareren

05-07-2024

1

Rik

Nintendo-president: “Langere ontwikkelingsduur is onontkoombaar”

1

Nieuws Nintendo-president: "Langere ontwikkelingsduur is onontkoombaar"

05-07-2024

0

Kitty

Discussieer met ons mee! 1

Selan

5 jul 24 om 14:19

#13937‍

2871 XP | 527 comments

Hele toffe game. Als je van DB(Z) houdt, dan ga je hiervan genieten. Inclusief alle DLC heb ik meer dan 100 uur hierin gestoken. Heel erg van genoten, hoop dan ook zeker dat toekomstige DBZ games de 'Switch 2' aandoen!