Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons krijgt gratis DLC

Extra Double Dragon-actie waar je niet voor hoeft te betalen? Graag!

Er komt een DLC-update aan voor Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons, die ‘Sacred Reunion’ gaat heten. Daarvoor hebben uitgever Maximum Entertainment (voorheen Modus Games) en ontwikkelaar Secret Base een trailer vrijgegeven. Deze DLC zorgt voor een drietal nieuwe vechters, twee spelmodi, online coöperatief spelen en meer upgrades. En beter: Deze aanzienlijke toevoegingen zijn geheel gratis! Je kunt de trailer hier bekijken.

Ranzou is weer van de partij!

Onder de nieuwe personages maakt Ranzou zijn terugkeer. Hij is een ninja met snelle en flexibele vechtbewegingen. Er volgen nog twee andere personages, die nu nog niet onthuld zijn. Daarnaast voegt de update een Survival Mode en Versus Mode toe. Je kunt nu ook online met vrienden door de levels vechten en er zijn meer upgrades.

De DLC verschijnt op 4 april 2024 en is een gratis upgrade van het basisspel, dat vorig jaar op 27 juli uitkwam. Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons kreeg van Dennis een nette 7,5 in de review van het spel.

Ga jij deze update downloaden? Vertel er ons meer over in een reactie!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

0

Column Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

08-09-2024

1

Robin

Freedom Planet 2 – Drie uur heerlijk geracet

0

Hands-on Freedom Planet 2 - Drie uur heerlijk geracet

16-03-2024

4

Coen

Wat speel je dit weekend? [16 maart] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [16 maart] 

16-03-2024

2

Erik

Reageer als eerste!