Doctor Tour en Shroom Ridge komen naar Mario Kart Tour

Vanaf 21 februari kunnen spelers van Mario Kart Tour beginnen aan de Doctor Tour! Daarnaast brengt de Doctor Tour ook een nieuwe baan met zich mee: Shroom Ridge. 

De Doctor Tour volgt de Exploration Tour op en staat in het teken van de Doctor-varianten van onder andere Mario en Luigi. Daarnaast is er een nieuwe baan aangekondigd: Shroom Ridge. Ook keren er verschillende bekende banen zoals Coconut Mall en DK Mountain terug in de Doctor Tour.

Verder is er weer een nieuw Mii Racing Suit aangekondigd. Deze keer is het de Para-Biddybud Racing Suit. De teaser voor de volgende ronde Mii Racing Suits lijkt naar een helm met een soort hanenkam te hinten. Ten slotte krijgen we weer wat extra beelden van Shroom Ridge in de Mii Racing Suit-trailer.

Shroom Ridge was al eerder te spelen in deel 1 van de Mario Kart 8 Deluxe Circuit-uitbreidingspas, maar wordt nu dus ook speelbaar in Mario Kart Tour.

De Doctor Tour gaat van start op 21 februari en duurt twee weken. Tot 21 februari kun je blijven racen in de Exploration Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Vampire Survivors krijgt zomaar nieuwe gratis content

0

Nieuws Vampire Survivors krijgt zomaar nieuwe gratis content

30-04-2024

1

Erik

Wat speel je dit weekend? [18 februari] 

8

Special Wat speel je dit weekend? [18 februari] 

18-02-2023

8

Erik

The Mageseeker: A League of Legends Story aangekondigd voor Switch

0

Nieuws The Mageseeker: A League of Legends Story aangekondigd voor Switch

17-02-2023

1

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

27 feb 23 om 10:46

#8953‍

5155 XP | 640 comments

Het is mij opgevallen dat de auto's de MKT versie van Shroom Ridge in tegenstelling tot wat ik gewend was van de MK8DX in een andere rijrichting rijden dus dat was wel even wennen.