The Mageseeker: A League of Legends Story aangekondigd voor Switch

Uitgever Riot Forge en ontwikkelaar Digital Sun kondigden op 15 februari The Mageseeker: A League of Legends Story aan. Het spel zal in de lente van 2023 verschijnen voor de Nintendo Switch.  

The Mageseeker: A League of Legends Story is een 2D hi-bit pixel action RPG waarin spelers hun eigen leger van rogue mages oprichten en een revolutie moeten leiden. Het spel speelt zich af in het machtige koninkrijk Demacia, dat verboden magie wil verbannen. Je speelt als de hoofdpersoon Sylas. Hij is een ontsnapte magiër die wraak wil nemen op het koninkrijk Demacia. Specifieke details over de gameplay zijn nog niet gedeeld. Het enige dat Riot Forge over de titel bekend maakte, is dat het spel “een actievolle fantasy-gameplayervaring biedt voor wie een verhaal over macht, identiteit en gerechtigheid wil beleven.”

Verder is bevestigd dat Convergence: A League of Legends Story gepland staat voor deze zomer en dat Song of Nunu: A League of Legends Story gepland staat voor de herfst.

The Mageseeker: A League of Legends Story zal in de lente van 2023 uitkomen voor de Nintendo Switch. Een nadere release datum voor het spel wordt nog verwacht.

Wat verwacht jij van The Mageseeker: A League of Legends Story? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Everything

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Tears of the Kingdom 1 jaar later: was het de hype waard?

6

Roundtable Zelda: Tears of the Kingdom 1 jaar later; was het de hype waard?

12-05-2024

2

Erik

Doctor Tour en Shroom Ridge komen naar Mario Kart Tour

1

Nieuws Doctor Tour en Shroom Ridge komen naar Mario Kart Tour

17-02-2023

2

Thijmen

Fan Friday: De 8-bit Mario Movie trailer

2

Special Fan Friday: De 8-bit Mario Movie trailer

17-02-2023

4

Rik

Reageer als eerste!