Gerucht: Nintendo lanceert binnenkort Super Mario Switch OLED

Volgens een gerenommeerd leaker gaat Nintendo tijdens de aankomende Super Mario Bros. Wonder Direct een Nintendo Switch – OLED Model – Mario Red-editie aankondigen.

Let op: niets in dit bericht is officieel bevestigd door Nintendo, neem dit soort berichten altijd met een korreltje zout!

Deze speciale editie van de Nintendo Switch OLED komt volgens billbil-kun met rode Joy-Con en een rode Dock. Qua speciale Mario-branding zal er niet veel te zien zijn op de Switch zelf, dus we hoeven geen Mario-logo’s of -iconen te verwachten. Hooguit zal de doos van de Switch OLED versierd zijn met wat afbeeldingen van Super Mario Bros. Wonder.

Dit is de rode Nintendo Switch die eerder is uitgebracht. De nieuwe Super Mario Wonder-variant lijkt hier mogelijk op.

Over de releasedatum van de Switch is nog niets bekend, maar billbil-kun verwacht dat hij “voor oktober uitkomt”. Super Mario Bros. Wonder komt op 20 oktober 2023 uit, dus het zal dan onwaarschijnlijk zijn dat deze nieuwe console gebundeld wordt met het spel.

Tijdens de Super Mario Bros. Wonder Direct van vanmiddag zal bevestigd worden of deze leak legitiem is. De Super Mario Bros. Wonder Direct is hier te kijken.

Denk jij dat Nintendo deze Nintendo Switch OLED Mario Red editie gaat aankondigen in de Super Mario Bros. Wonder Direct? Laat het ons weten in de comments!

Bron: dealabs.com

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Disney Dreamlight Valley krijgt “fysieke” release

0

Nieuws Disney Dreamlight Valley krijgt "fysieke" release

31-08-2023

0

Thijmen

Hoofdafbeelding bij Splatoon 3 geüpdate naar Versie 5.0.0

3

Nieuws Splatoon 3 geüpdate naar Versie 5.0.0; dit zit er in

31-08-2023

2

Erik

Reageer als eerste!