Derde mini-trailer voor Mario & Luigi: Brotherhood

  • Nieuws

  • 6 uur geleden

  • Rik

  • 0

Nintendo deelt een derde mini-trailer van Mario & Luigi: Brothership. De video focust op de verschillende personages in de game.

Eerder deelde Nintendo al twee andere mini-trailers voor Mario & Luigi: Brothership. De mini-trailers focussen elk op een ander aspect van de wereld van Concordia. Deze trailer heeft de naam ‘Making Memories in Concordia’ gekregen. Naast een blik op de vele nieuwe stopcontact-achtige personages, zien we ook Bowser Jr. voor het eerst verschijnen in promotiemateriaal voor het spel.

Mario & Luigi: Brothership is een RPG waarin Nintendo’s bekende loodgieter-broertjes samen moeten werken om hun uitdagingen te overkomen. Brothership is het eerste deel in de Mario & Luigi-subserie in bijna tien jaar tijd. Ook is het de eerste game in de serie sinds de originele ontwikkelaar AlphaDream failliet ging. Volgens Nintendo werken er wel weer aantal veteranen van die vorige games mee aan het nieuwe spel.

Mario & Luigi: Brothership is vanaf 7 november verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Wat is jouw favoriete personage uit deze trailer? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nintendo haalt Switch-emulator Ryujinx offline

1

Nieuws Nintendo haalt Switch-emulator Ryujinx offline

02-10-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij

1

Special 10 opvallende Nintendo Switch-games voor oktober 2024

01-10-2024

2

Erik

Xenoblade-maker Monolith Soft viert 25e verjaardag

2

Nieuws Xenoblade-maker Monolith Soft viert 25e verjaardag

01-10-2024

3

Dennis

Reageer als eerste!